Pàgines

16 de setembre 2008

Novetats i informació interessant...

Fa pocs dies manifestàvem que començavem un nou curs en aquest blogspot i a dia d'avui ja us podem informar de novetats interessants per totes aquelles persones que freqüenten aquest espai internàutic de la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

La primera de les novetats que molts ja hauran descobert és el canvi de música del Blogspot. Degut a que ningú s'ha atrevit a dir-nos alguna sugerència, l'administració del Blogspot ha decidit modificar l'anterior peça musical pel conegut pas-doble "Fina Blasco" del mestre valencià Rafael Talens Pelló. Esperem que en pròxims comentaris ens digueu quines són les vostres sugerències per la nova música del Blogspot.

Una segona novetat de la qual ja us fem partíceps és la col·locació de la nova enquesta per escollir el protagonista de l'apartat del "Músic del mes" per al pròxim mes d'octubre. Aquesta enquesta compta amb tant sols quatre participants, per tant, els vostres vots seran més que decissius per a l'elecció del compositor que dirigirà el nostre bloc durant octubre.

Continuant amb les novetats també us informem de que, com haureu vist, ja podeu veure quins seran els assajos durant les pròximes setmanes. També, i com ja és costum, podeu veure quines seran les pròximes actuacions de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, on destaquem el pròxim dissabte dia 20 l'Aplec de Bandes a la Vall d'Ebo on la nostra Banda hi estarà present.

Finalment, l'última de les novetats (i una de les més esperades) és que l'administració del Blogspot, després d'una difícil tasca de recerca i treball, s'han actualitzat tots i cadascun dels apartats que s'inclouen dins del gran apartat dels "Músics...". Volem comunicar que ha estat difícil trobar algunes fotos i que s'ha fet tant bé com s'ha pogut, de totes maneres per a qualsevol queixa o petició teniu disponible l'adreça electrònica de la Banda i els comentaris d'aquest Blogspot.

Esperem que totes aquestes novetats siguen del vostre gust i que gaudiu d'elles, així com de tot els Blogspot en general i, lògicament, dels apartats "Una Banda, una història" i "El Racó de Leocadio" (pròximament actualitzats). També us fem memòria de la preparació d'una nova edició de l'apartat "Tots tenim un passat..." i de moltes novetats més!!

Mentrestant, a gaudir de la Banda, del seu Blog i, per suposat, de la seva música!

Salut!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

demà a rebentar Ebo!
va, que nosaltres podem.


visca la bandaaa!