Pàgines

01 de setembre 2008

Encetem un nou curs...

Comencem setembre i amb ell iniciem un nou curs en la curta, però intensa, vida d'aquest Blogspot. I, com ja és costum, arranquem amb la proclamació del nou protagonista del nostre tradicional apartat de el "Músic del mes", el qual ve amb una novetat interessant. El primer pas és veure com ha quedat el rànking després de les pertinents votacions:

4a posició: Arnold Schönberg (amb 4 vots, un 6% de participació)
3a posició: A. Bruckner i S. Bacarrisse (amb 5 vots, un 8% de participació)
2a posició: D. Milhaud (amb 6 vots, un 10% de participació)
1a posició: A. L. Dvorák i J. Guridi (amb 19 vots, un 32% de participació)

Per primera vegada en la història d'aquest Blogspot hem tingut un empat en l'elecció del músic que ostentarà el títol de "Músic del mes". Degut a aquesta novetat, l'administració del Blogspot ha optat per concedir-li el merescut títol al compositor espanyol ja que en l'anterior mes de setembre de l'any passat fou el mític compositor rus Dvorák qui capitanejà, en aquell moment, el Blogspot. Per tant, donem l'enhorabona a tots els votants del mestre Jesús Guridi!

Continuant amb aquest inici de curs, l'administració del Blogspot vol informar a tots els seus visitants que pròximament hi haurà novetats d'allò més interessants que necessitaran, com sempre, del recolzament de tots vosaltres. Entre altres novetats, ja comptem amb una nova víctima per a una nova edició de "Tots tenim un passat...", estem pensant de crear un nou apartat amb links d'interés, dotar al Blogspot d'una nova i renovadora imatge, publicar informació sobre el nou director o renovar els apartats dels "Músics"... Però ja sabeu que totes aquestes novetats no serviran de res si vosaltres no esteu ahí per recolzar-nos i donar-nos les millors idees. Per tant, esperem ansiosos els vostres comentaris oferint-nos les vostres idees i/o peticions.

Arranquem nou curs i l'arranquem amb ganes de fer d'aquest Blogspot un espai on tothom estiga a gust i amb alegria i, lògicament, amb la millor companyia: la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

Visca la Banda de Gata i visca la música!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

xe, a mi que em feia il·lusió poder gaudir de l'espectacle que va oferir Miguel Ángel en el concurs "Picú". xe, xe...

Anònim ha dit...

a mi també, i mel vaig perdre, i ara no el trobe x cap lloc, ni en youtube ni en cap lloc mes!! k algu m'ajude a buscar-ho!

Anònim ha dit...

jo tamé m'ho vaig pedre
i sé qe dega valdre la pena!

eixaa Bandaa!
seguiu així :)

Anònim ha dit...

senyor blogspot, quan ens tornarà a deleitar amb una publicació de "tots tenim un passat"? estic impacient per saber qui serà la pròxima víctima, i espere no ser jo...

Anònim ha dit...

respecte a lo de Miguel Angel trobe que Noelia ho va grabar.

Anònim ha dit...

noelia té gravat sols uns segons que ix Miguel Ángel ballant agarrat de Maria Abradelo.

per cert Jordi, si entrem en la nova direcció (www.bandagata.tk) moltes voltes no ix la imatge de baix per a posar les lletres i poder pujar els comentaris, cal entrar per l'antiga direcció (www.bandagata.blogspot.com)


VISCA LA BANDA!

Anònim ha dit...

nomes exos minuts valen la pena de ser vistos

Anònim ha dit...

administrador, recorda que hi ha un trompeta que ja no ho es, ha fixat per una altra corda, eu dic xk aixi de paso actualitzes els membres de les cordes

Visca la Banda i visca Miguel Angel al Picu!!! jajaja