Pàgines

22 de setembre 2008

Aplec de Bandes a Ebo...

Com ja els comunicarem, el passat dissabte 20 de setembre tingué lloc un nou Aplec de Bandes de la Marina Alta en la localitat de la Vall d'Ebo.

L'esdeveniment constà en l'agrupació de diverses Bandes de Música de diferents localitats de la Marina Alta en la localitat ebolina. Una vegada concetrades totes les societats musicals varen eixir una a una al so de diferents pas-dobles per recòrrer els carrers del municipi. Finalitzades les diferents cercaviles, una sèrie de conjunts instrumentals de diferents Bandes de Música anaren fent unes petites actuacions per diferents racons d'Ebo, sempre acompanyats del constant públic que omplí cada acte d'aquest Aplec.

Posteriorment, totes les associacions musicals s'agruparen per sopar juntes i gaudir, acte seguit, d'una discomòbil que s'allargà fins les quatre de la matinada. Lògicament la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos participà en amb una cercavila pels carres ebolins i fent festa en la discomòbil fins la fi d'aquesta.

Des de l'administració d'aquest Blogspot volem donar les més sinceres gràcies i l'enhorabona a l'associació de música de la Vall d'Ebo per la tasca duta a terme per organitzar aquest Aplec de Bandes. Com no, també agrair a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valencia (FSMCV) per donar suport a aquest tipus d'actes. I, finalment, també volem felicitar a totes les Bandes de Música congregades per la seva participació i per demostrar, una vegada més, que no hi ha major germanor i amistat que aquella que trobem en el col·lectiu dels músics.

Una vegada més, gràcies a totes aquelles persones i associacions que feren possible aquest meravellós Aplec de Bandes en la localitat de la Vall d'Ebo. Ara cal esperar una nova actuació de la nostra Banda. Mentrestant, us recordem que el pròxim dimecres 24 de setembre tindrem una nova edició de "Tots tenim un passat...". També, en breu, tindrem les primeres imatges de l'Aplec (així que algú ja pot preparar-se pel pitjor).

I ara us deixem en els primers vídeos sobre l'Aplec, realitzats per la productora "Leocadio's Produccions". La qualitat és prou baixa, però ni la il·luminació ni el mòbil donaven per a més... no obstant, s'aprecia quina era la festa del moment:


Quina coordinació de Banda, olé olé i olé:





I quins balls més originals...





I aquest és per escoltar-lo... aiii quina manera de contar, senyors!!


10 comentaris:

*Miriam* ha dit...

ole una nit que vam passar!
jordi, jo tinc les fotos al PC, hui enviaré un correu en les fotos a la direcció de la banda, vaaL? a veure quan ixen al blogspot, que ja hi han ganes de veure-les!

els vídeos no els puc vore, estic a informàtica i estic en Liurrex! els miraré a casa i si es cau tornaré a deixar un comentari.

Gràcies a tots els que assistiren el dissabte a Ebo per fer-me passar una molt bona nit.. i com no, als últims 6 que ens quedaren per anar a pegar un mosset! jajajajajaja

VISCA LA BANDA DE GATA!
VISCA SANTA CECILIAA.. QUE ESTA A "LA VUELTA DE LA ESQUINA"!

*Miriam* ha dit...

acabe de vore els videos..
em quede en les frases estelars de:

Quico: - estem tots.. estem tots (al cap de mitja hora d'estar contant)
Jose Andrés: - ja veus, tanta hora per a contar 10 músics!
Jo: eeehh! deixeu-me estar que vuy dormiiiiiR! jajajajaja

aplec a Ebo, res i avant :)

Unknown ha dit...

ie, sou uns cabrons allà a l'Alacant Profundo...

Com se monteu ixes festes????

Ací no fem aplecs ni històries ni fem res de res ¬¬''

Music d'Octubre, VERDI!!!!

Anònim ha dit...

sempre q ribava a deu as perdia! jaja va star de ebo fins a pego contant!

Anònim ha dit...

Som de lo milloret que hi ha i punt... Quico, està demostrat que només saps contar diners, perquè músics!!!!!

Anònim ha dit...

Som els millors en diferencia, hasta els de Xalo ho van reconeixer. ara tenim que posar-mos a fer faena per a que esta Santa Cecilia ens ho poguem pasar igual o millor que tots els anys.
Per cert el divendres portare les autoritzacions per als menudets, per a que pugueu vindre sense cap problema. un beset a tots.

Anònim ha dit...

("hasta els de Xalo ho van reconeixer?????") qdius? ningu a reconegut res de ningu i millors? no se qdir

Anònim ha dit...

als de xaló no van reconéxer res. i demunt vau tar tota la nit de baxó. q fort!!!

Anònim ha dit...

Esta molt complicat contar quan hi ha tanta gent en moviment..no pareveu de moure's, haguereu estat tots al seu lloc haguera acabat antes de contar. Per cert, no se perque contava perque no m'enrecordava molts havien anat...l'any que ve aplec a Gata.

Anònim ha dit...

els de xalo dien k no hi havien gateres... k ens ho expliken perk vam estar alli fins al final, no cm altres :)jiji Molts besets a eixa banda! som el milloret k s'ha fet en este món... Bexitos...