Pàgines

19 de setembre 2008

Ja s'acosten les sorpreses... (i les feines)

Amb el començament dels nous cursos a les escoles, instituts, universitats i treballs en general, l'administració del Blogspot de la Banda Unió de Gata de Gorgos també es posa en marxa per oferir noves sorpreses als seus visitants.

En primer lloc cal esmentar, grosso modo, les diferents actuacions que la Banda de Música ja està preparant per als pròxim dies i mesos. La primera de totes elles és, sense dubtes, el pròxim Aplec de Bandes a la Vall d'Ebo que tindrà lloc el pròxim dissabte dia 20 de setembre. La localitat ebolina podrà gaudir d'una mostra de la germanor i amistat entre les diferents associacions musicals de la Marina Alta i dels músics en general. La següent actuació que la nostra Banda té en el calendari és la participació en la tradicional processó en honor a San Miquel Arcàngel que el nostre municipi celebra el dia 29 de setembre. Endinsant-nos en el mes d'octubre trobem la primera actuació el dissabte 4 amb una esplendorosa cercavila de Moros & Cristians a Benidorm. L'activitat de la Banda no es veurà frenada ja que una setmana després, durant el següent cap de setmana, es celebra la V Fira Gata al Carrer on, com ja fa algun any, certs músics de la Banda estaran al capdavant de l'espai denominat com Musicòdrom. Després de tota aquesta agenda tan extensa, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ja anirà camí de novembre i de la preparació de les diferents activitats que es celebraran en honor a la patrona de la música i comformaran així tot el programa de Santa Cecília 2008.

Com hem pogut observar, el calendari de la nostra societat està replet d'actuacions i activitats on, com sempre, esperem la vostra companyia i recolzament. De la mateixa manera, el Blogspot està preparant per a les següents setmanes un nou apartat amb Links d'interés bandístic i festiu, intentar millorar els apartat ja existents, noves publicacions en l'apartat "Una banda, una història", nous jocs en "El Racó de Leocadio", i el més interessant i pròxim, una nova edició de "Tots tenim un passat..." que serà publicada el pròxim dimecres 24 de setembre!!

Ja sabeu, no deixeu de freqüentar el vostre Blogspot, perquè les novetats ja estan ací!!

I els millors desitjos per a totes les actuacions que la nostra Banda té de cara, començant per l'Aplec de demà!!

Salut i sort, amics.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Olé una banda!
i com sempre donar les gràcies
al señor blogspot per mantenir aquest blog com deu mana!!

i res i avant... seguret qe ara
s'ho esteu passant d'allò més bé per
Ebo, jo no he pogut anar...
qe llàstima xeeee!!

uenoo res més...
ja es un poc tardet xD

disfruteu per la vall d'ebo
i arraseu-ho tooooooot! si?

visca la bandaaaaa! :)