Pàgines

29 d’abril 2008

Banda Oskorri...

Ens ha arribat un correu a la direcció del Blogspot amb una sèrie d'informació sobre una actuació musical que tindrà lloc el pròxim dijous 1 de maig del 2008 en la localitat veïna de Xàbia. El grup és aquesta Banda, provinent del País Basc, que respon al nom d'Oskorri.

Com la funció d'aquest Blogspot sempre ha sigut gaudir de la unió i amistat dels músics en la xarxa i informar, tant als músics de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, com a la resta d'amics de la música en general, ens veiem en la necessitat d'informar-vos a tots. A partir d'ara qualsevol informació referent a temes musicals que arribe al nostre correu serà ràpidament publicada per compartir dita informació amb tothom. Ja saps, si tens alguna informació interessant... envia'ns un e-mail!!

No deixeu passar aquesta oportunitat que se'ns brinda per gaudir de bona música i d'un espectacle que per a molts serà desconegut.

A continuació us passem tota la informació que em rebut perquè estigueu plenament informats:

Somos Oskorri, un grupo de música popular del País Vasco con 35 años de historia. Hace unos meses hemos editado nuestro último CD, grabado en directo con la Banda Municipal de Bilbao, dirigida por el valenciano Rafael Sanz Espert.

Estamos tocando este repertorio con muchas Bandas del País Vasco (ya tenemos comprometidas más de 40), pero este proyecto ha suscitado interés también en otros territorios; la pasada semana, por ejemplo, tocamos en L'Auditori de Barcelona con la Banda Municipal de Barcelona.

Ahora ha llegado el momento de presentarlo en el País Valencià, dentro del programa Xàbia Folk 2008, junto a la Romàntica del Saladar, el día 1 de mayo, jueves, a las 22:30 de la noche, en la Plaça de la Constitució de Xàbia. Será sin duda una actividad cultural de gran impacto, con un relieve social inmenso, que implicará de una u otra forma a toda la población, bien a través de los numerosos miembros de la Banda así como por la simpatía y repercusión general que suscita una Banda en su propio municipio.

Nos gustaría mucho llegar a todas las Bandas del País Valencià, hacerles partícipes de este proyecto, invitarles a ver en directo el concierto de Xàbia, por lo que, además de invitarte personalmente, te agradeceríamos que hicieses llegar este mensaje a todas aquellas otras formaciones musicales a las que consideres que les pueda interesar esta propuesta.

Esperamos vuestra visita, de modo que sea nuestra primera relación y podamos posteriormente enviaros todos nuestros materiales de grabaciones, partituras, etc...

Si tenéis intención de venir a Xàbia o queréis contactar con nosotros, nos podéis llamar al teléfono 656-780872.

Hasta pronto. Recibid nuestro mejor saludo.

OSKORRI

7 comentaris:

Anònim ha dit...

joan es gay...!!!

Anònim ha dit...

joan eres gay?? jajaja

Anònim ha dit...

es que a més de ser gay és del Barça, perque que sigues gay pues encara, pero que damunt siga del Barça.... aixó ja és trist.

Anònim ha dit...

ki es gay?? esk estic com una col i no mentere de res...

Tatharmith ha dit...

Doncs jo tinc informació interessant. Demà divendres l'Associació Musical l'Avanç donarà el seu concert de primavera en la Casa de Cultura de Campello a partir de les 21:00. Si us apeteix passar-vos benvinguts sou. El programa l'he deixat en el blog. Salutacions companys!

Anònim ha dit...

bah!! jaja axo de dalt es propaganda! jaja!

José Andrés ha dit...

xe! no sigau aixi, tot es benvingut