Pàgines

13 d’abril 2008

Després de l'assemblea...

Ahir, dissabte 12 d'abril, tal i com s'havia anat anunciant al llarg de tota la darrera setmana i al llarg de dies anteriors, es va celebrar l'Assemblea Ordinària de la societat musical de Gata de Gorgos.

Malauradament l'assistència va ser mínima, fet inesperat per gran part del assistents a dit acte. No obstant, l'assemblea es celebrà igualment a fi d'informar als allí assistents sobre cadascun dels punts que il·lustrava l'ordre del dia. A més, al finalitzar aquesta, els pares socis, o amb fills socis, que celebren la Primera Comunió van poder inscriure el seu nom perquè la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos passe a recollir el seu fill/a el dia de la celebració.

Des de l'administració del Blogspot volem pronunciar-nos en un triple sentit. En primer lloc, agraïr a la Junta Directiva la inciativa per fer aquest tipus d'actes on poder mantenir informats als socis i sòcies d'aquesta associació amb més de 135 anys d'antiguitat a l'esquena. Esperem que no siga la darrera assemblea, sinó que siga l'inici d'una sèrie d'assembles entre directius i socis.

En segon lloc, volem donar l'enhorabona i els millors desitjos i ànims a les persones que decidiren entrar a formar part de la composició de la nova Junta Directiva. Com alguns ja saben, sobretot els assistents a la reunió, han quedat vacants una sèrie de càrrecs i llocs en la Junta Directiva que qualsevol soci pot ocupar. Ahir, una sèrie de persones es presentaren voluntàries per formar part d'aquesta directiva i, per aquest motiu, els donem els més sincers ànims.

Finalment, l'administració del Blogspot vol manifestar la seva sorpresa davant la mínima assistència a l'Assemblea Ordinària. Una societat està formada per una sèrie de socis i cadascun d'ells forma una part indispensable de la mateixa. Al realitzar un acte com aquest es demana l'assistència de la major quantitat de socis ja que estan en el seu dret (i en part deure) d'assitir a informar-se d'allò que ocorre dins de l'associació de la qual formen part. És clar que moltes vegades les circumstàncies ens impedeixen anar-hi, però de ben segur que molts del socis, músics o no, ahir hagueren pogut assistir a l'Assemblea Ordinària i mostrar així que estan interessats per la seva Banda i per tot allò que aquesta representa. Per tot això, esperem que en pròximes reunions l'assistència supere, en gran part, la d'aquesta Assemblea. A més, en un esdeveniment d'aquest tipus es poden propugnar totes les contradiccions i idees que tenim ja que, pensem, que en un espai internàutic, com aquest, no és lloc adient, com es porta fent fa dies(mostra evident són els darrers comentaris).

Res més, simplement unes reflexions de l'administració d'aquest Blogspot de cara a allò ocorregut ahir. Us recordem que d'ací pocs dies tindrem un canvi de música i que l'enquesta del Músic del mes finalitzarà d'ací poques setmanes, així que no deixeu de votar!!

Fem Blog... fem Banda!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, soc Sergio trompeta!

Jo vaig estar a la reunio, i la veritat es que m'esperava que hi hagues mes musics perque sabiem que el que s'anava a decidir seria bastant important, pero be, uns podem, altres no, pero la veritat es que aquestes coses quasi sempre s'arreglen amb els encarregats de banda, que normalment despres enso ho diuen una altra vegada.

Donces be, adeu a tots i

VISCA ELS TROMPETEROS!!!