Pàgines

07 d’abril 2008

Finalitza el "I Cicle de conferències de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos"...

Una vegada més la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos va saber donar una conferència de gran interés i rellevància actual per posar punt i final al "I Cicle de conferències de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos" organitzat per la mateixa Banda i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura del M. I. Ajuntament de Gata de Gorgos.

Després de dues conferències d'allò més entretingudes i interessants es tanca dit cicle i des de l'administració del Blogspot volem agrair la participació de tots els assitents tant a la primera conferència, sobre l'ansietat escènica, com a aquesta darrera, on se'ns donà, d'una manera didàctica i amena, molta informació sobre la música electroacústica a l'actualitat.

Des de la Junta Directiva es vol donar una sèrie d'agraïments respecte a aquest cicle que ja em tancat. En primer lloc als experts Guillermo Dalia i Gregorio Jiménez per haver sigut els "protagonistes" d'aquestes primeres conferències. La vostra saviesa i experiència ens ha donat unes ponènices d'allò més constructives i educatives. Moltes gràcies als dos!

També cal donar les gràcies a "Maxim Sound" que col·laborà desinteressadament en el muntatge acústic de la darrera conferència. De la mateixa manera, felicitar i agraïr la participació dels músics Víctor Vallés Fornet, Pedro Vte. Caselles Mulet, Felipe Fuertes Guardiola i José Luís Galiana. Cal també donar les gràcies a Jairo Soler per deixar-nos, en un últim moment, un aparell sense el qual la conferència sobre música electroacústica no s'hagués pogut realitzar amb les mateixes prestacions. També als fotografs que ens han passat fotografies sobre les diferents conferències: a Rosa Signes, a Héctor A. Agulles i a Bernat Torres. Ja per finalitzar agraïr la col·laboració indispensable de la Regidoria de Cultura del M. I. Ajuntament de Gata de Gorgos, sense la qual res hagués estat possible.

D'aquesta manera posem punt i final a un primer cicle de conferències que ha tingut un éxit meravellós i esperem noves propostes, per part de músics o amics de la música, per anar forjant un nou cicle de conferències (o conferències-concerts) que, de segur, tindrà la mateixa acceptació que aquest. Ja sabeu, per posar-se en contacte amb nosaltres ens podeu enviar un correu electrònica a bandagatadegorgos@hotmail.com o bé a la nova direcció de la Federació de Bandes uniomusicalgata@fsmcv.org; o bé truqueu als telèfons escrits en l'apartat de contacte de la barra dreta d'aquest Blogspot.

Per anar finalitzant us recorde que el pròxim dissabte 12 d'abril, a les 19.00h. tindrà lloc l'Assemblea Ordinària de tots els socis de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos al Saló d'actes del Casal de la Música. En ella es debatiran i s'exposaran temes de gran rellevància dins de l'associació, per aquesta raó cal assistir per poder manifestar la opinió particular de cadascú i assabentar-se de tota la informació possible. En una pròxima publicació exposarem l'ordre del dia i més informació.

I ara ja us deixem amb unes fotografies de la conferència sobre música acústica del passat dissabte dia 05 d'abril. Cal dir que en tenim moltes més, però per motius tècnics sols em pogut col·locar aquestes. Esperem que us agraden i no deixeu de...


Fer Blog... fer Banda!

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Com el proper mes és el festival de Eurovision que millor música per aquest mes que la cançó que representarà a Espanya al Festival: el chiki-chiki del gran Rodolfo Chikilicuatre.

Anònim ha dit...

Algu s'apuntaria a una sopaeta després de l'assemblea del dissabte? Diuen per ahi que hi ha concert de rock a Jesus Pobre, ja sabeu, fem sopà, fem banda...

Anònim ha dit...

molta sopaeta, molt fem sopa, molt fem banda, crec que caldria dir mes portar les partitures als actes en que participem, com per ejemple la pasa provesor en teulada, que man dit que algu no portava els papers y anava arrastrant el instrument tot el rato perque no sabia que tenia que tocar, molt de fem banda, pero aso lo que fa es fer mala impresio, a vore si algu de la directiva alsa un poc la veu y que no es torne a vore esta cosa
vixca la banda de gata

Anònim ha dit...

i l'assemblea del dissapte sbre q va??????????'

Anònim ha dit...

errors em cometen tots, siga qui siga el que no portava els papers, seria per algo! Encara que clar està, hi ha qui seu ha prés com a costum no portar els papers i exes coses...

Anònim ha dit...

també hi ha qui s'ho ha pres per costum criticar tot i no haver comprovat amb els seus propis ulls el que veu...

Anònim ha dit...

jo no vaig portar una partitura xo xk no sabia k exa la tocariem. crec k no va ser tan exagerat, o axo es lo k em parex a mi

Anònim ha dit...

ei no cal criticar tant!!!!! i ademes smpr ania prsons q se li olviden els papers,q ax pot pasar a tots!!!!axna q no cal criticar tant.Q segr q exa prsna q critca tant st xa q al critiquen a ell!!!!!!!!!.

Anònim ha dit...

qui tenen que ser els dels papers!!, pues les trompetes!! els de sempre, bueno i un que ara toca el bombardí pero que dona igual que toque trompeta, bombardí o la pandereta, no coneix lo que son els papers....

Anònim ha dit...

ja sta be d dir coses, nose si es cels, malixia o q es. però ja hi ha prou!

Anònim ha dit...

deixeu tranquils als trompetes que no es claven en res, sols van a pasarseu be, joder

Anònim ha dit...

mira per on, els trompetes són la corda que més acompleix amb els assajos...

Anònim ha dit...

pero anem de sopa o que??

Paco ha dit...

Si voleu criticar, per què no poseu el vostre nom? teniu por de que us critiquen a vosaltres? A més a més, el bombardí toca molt més que altra gent de la banda amb tots els papers... pregue que poseu el vostre nom, perquè si no ho feu, denota inseguretat, tire la pedra i amague la mà, i si m'equivoque, pos mira.

Res més...

Anònim ha dit...

ole ahí Paco!!!

Anònim ha dit...

Paco, no digues tanta bová!!
En un cas normal, el bombardi toca moltissim, pero el bombardi que tenim ara, no val pera res, mireu si val poc, que com veu que no pot mes amb la trompeta, s'agafat el bombardi.

I lo del papers, esta clar, els que van devant amb el ranking de no portar papers sou tu i el "bombardi que toca molt mes qeu altra gent", aixina que menos aires i menos fantasma amb lo de la pedreta.

VISCA LA BANDA!!

Anònim ha dit...

i tu sempre portes als papers ? mai se t'han olvidat cap? perque no et dediques a intentar anar a tots els asaigs i a portar tots els papers i a no criticar tant?

Visca la Banda de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

Soc el del comentari sobre paco.

Dius que si alguna vegada em deixe els papers i que vaja a tots els assajos.

1er, crec que mai me deixat un paper a casa i si me n'he deixat algun es perque no anavem a tocar-lo, i sempre que no he pogut anar a un assaig sempre tinc un bon motiu dificilment qüestionable perque sol ser verdader.

I per acabar, si tu m'has preguntat aixó, estas reconeixent que t'has sentit el·ludit i que tambe reconeixes que aixó t'ha passat moltes voltes, axina que no eres el mes indicat per a preguntar aixó.

VISCA LA BANDA!

Anònim ha dit...

m'admira l'enveja que té aquesta banda al del bombardí... jajaja

no sóc de la banda però vos puc dir que tant que parleu, perquè no aneu i li ho digueu a la cara? així podreu resoldre les vostres diferències, que no sé d´'on vindràn i no donar aquest lamentable espectacle a la pàgina web de la banda...

Tan sols és un consell.

Anònim ha dit...

Caram, un altre o altra que diu tonteries?
Com pots dir que li tenim enveja a un bombardi que es pren la banda de broma, que no porta mai els papers, es comporta com un xiquet, etc..? per no mencionar mes coses.

A eixa persona no se li pot tindre enveja.

D'altra banda, jo no soc ningu per a poder anar i dir aço a la cara, aixo ho deurien fer els encarregats de banda,( que tampoc no se pera que es va crear eixe carrec...) i d'alguna manera "netejar o filtrar" la banda d'aquesta mena de personetes que el que fan es baixar el nivell i donar mala imatge d'una banda amb molta classe.

Adeu i VISCA LA BANDA!!

Paco ha dit...

Mira què es fort aço...Quico, si eres tu, para ja. I si es una altra persona, per favor que parle an mi encara que siga sense que ningú s'entere. Criticar darrere un anònim és sumament fàcil. Però parlant clar, no hi ha ous de dir-m'ho a la cara.


Tot aço en el cas de que no sigues Quico, que ja sabem la teva adversió a les trompetes provocada per un complexe de inferioritat real. jaja


Bromes apart, Ja està be per favor

Anònim ha dit...

este senyor lo unic q a estat fent es identificarse, podria parar de fer al imbecil, xq asi al unic q fa mal a la banda és ell, q qde clar.

VISCA LA BANDA DE GATA!!!

Anònim ha dit...

Però que passa así?
Diuen que la gent de Gata és beata però criticant no es queda enrrere, no tens altra cosa a fer?
A més, asò no és un lloc per a dedicar-se a criticar a les persones i més si són de la banda. Tots no som perfectes.

Anònim ha dit...

Collins, el tio este li ha agafat gust a aço de nar tocant els testets eh??

Almenys podria dir-ho a la cara, Paco, tu saps de sobra que si jo alguna vegada he vist que feies algo mal, t'ho dit, ens ho hem pres a risa i avant, perque jo tambe he comes errors, pero el tio este...

VISCA LA CORDA METALERA!!!

Anònim ha dit...

Què fort!! deixes d'entrar 4 dies a la pàgina de la banda i quan tornes et trobes amb aquest lamentable espectacle!!
Només vuic dir-li a la persona dels comentaris, siga qui siga, que em pareix una persona despreciable, covard i un/a impresentable. Et recorde que "la banda somos todos" i pense que tots i cadascun dels seus membres son imprescindibles, perquè cadascun d'ells aporta algo nou i diferent (aporta la seua música, la seua manera de tocar, la seua personalitat i,per descomptat, el seu companyerisme, la seua amistat...). Cada músic aportem algo a aquesta banda, fent-la nostra, amb la nostra il.lusió, ganes de fer música i superar-nos cada dia. I estic convensuda, que la banda no seria el mateix sense eixes persones que tu tant has criticat; primer, perquè son uns bons músics i segon (i més important), perquè son unes bellíssimes persones. Pense que son uns companys meravellosos, que sempre estaran disposats a ajudar-te si necessites qualsevol cosa i que sempre tindran una sonrisa en la boca que t'alegra el dia.
Crec que no eres conscient del que estas dient i si ho eres, igual al que haurien de filtrar de la banda és a tu; perquè tot i que fores tan perfecte com dius ser (la qual cosa dubte molt)pense que la banda pert molt tenint músics com tu, que sols pensen en criticar als altres i que tot i que eixos músics alguna volta se'ls haja oblidat algun paper en casa, valen mil voltes més que tu!!!
La veritat m'horroritza pensar que tinc un company/a que l'únic que pensa és en criticar als altres d'amagaes i no, en fer música i passar-s'ho be amb els amics de la banda! Perquè per a mi els de la banda sou això, uns amics que m'estime.
L'últim que et diré, és que em senc sumament orgullosa de tindre a Jaume al meu costat en la banda!! (M'alegra saber que tinc una persona tan simpàtica al meu costat i que si fa falta deixar-me 1/2 atril, me'l deixarà)

Elisa!

Anònim ha dit...

El que està clar es que la persona que fa comentaris despectius cap a una altra persona es perquè li té 'mania' o 'enveja'.

A més, segur que es algú que es dedica o que es vol dedicar a la música, perquè si no, no t'ho prens tan fort.

Es evident!!!