Pàgines

05 d’abril 2008

Avui ens anem de conferència, te'n vens?

Com ja sabreu, aquesta vesprada es realitza la segona conferència celebrada dins del "I Cicle de Conferències de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos" organitzat per la mateixa Banda i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura del M. I. Ajuntament de Gata de Gorgos.

Aquesta vegada el títol de la conferència és "la música electroacústica dels nostres dies" i, a més d'una interessant ponència a càrrec d'un expert en la matèria, podrem gaudir d'una demostració pràctica d'allò que s'entén com música electroacústica i que cada dia ocupa més racons dins de l'extens art musical.

La conferència-concert estarà dirigida pel professional Gregorio Jiménez Paya, mentre que la demostració pràctica comptarà amb tres obres: Simfonia per a bombo i plats de Víctor Vallés Fornet; Digressió del gater Pedro Vicente Caselles Mulet i interpretada pel també músic gater Felipe Fuertes Guardiola (cal recordar que avui és l'estrena absoluta d'aquesta obra); i, finalment, Acció sonora, una improvisació de saxo i música electrònica que comptarà amb la participació al saxo del professional José Luís Galiana i a l'electrònica amb el mateix Gregorio Jiménez.

Per tant, és més que evident que aquesta conferència-concert no deixarà indiferent a ningú i que serà de l'interés de tothom. No deixeu passar aquesta oportunitat per conèixer de més a prop aquesta vessant de la música que cada dia es troba més present en els nostre quefers habituals: la música electroacústica. Així que recorda, avui dissabte 05 d'abril a les 19.30h. al Saló d'actes del Casal de la Música de Gata, tens una cita amb "La música electroacústica als nostres dies". Per a més informació feu "click" sobre el vincle que teniu a la barra dreta d'aquest Blogspot.

També us recordem que en pròximes edicions donarem informació sobre un acte molt important: l'Assemblea Ordinària d'aquesta societat musical que es celebrarà el pròxim dissabte 12 d'abril a les 19.00 hores al Casal de la Música i on s'espera l'assistència de tots els socis que conformen aquesta societat. No obstant, ja els donarem més informació en properes publicacions.

Per cert, ja podeu votar en la nova enquesta del "Músic del mes" de maig... no deixeu passar l'oportunitat perquè en aquest mes tenim una enquesta amb molta competitivitat ja que són moltes les opcions que es poden escollir i totes són dignes d'estar en el mes de maig com a "Músic del mes".

Ens vegem en la conferència i vine a aprendre amb la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.


¡¡Que no t'ho conten!!
¡¡Conta-ho tu!!