Pàgines

17 de setembre 2007

Tots tenim un passat... (2a Edició)

Després de l'èxit i la repercussió de la primera edició d'aquest apartat, donem pas a la segona edició de la mà d'un membre molt estimat dins de la nostra societat musical, com a músic i com a president, ell és el nostre "presi": José Monfort Bolufer.


Sí senyors, ací tenim a l'actual president de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en la seva Primera Comunió. Com podem observar, el nostre president sempre ha sigut un home ben plantat. També veiem com el tio "Parrí" ha canviat un poc al llarg dels anys i és que en aquesta fotografia tindria uns 9 anys... i d'això ja en fa algun. Però ell continua tan jove d'esperit com en aquell temps.

L'administració del Blogspot vol agraïr a una flautista molt especial per ser la nostra "companya" en aquesta edició de "Tots tenim un passat..." i per facilitar-nos les fotografies de José Monfort. Moltíssimes gràcies, Mandy!! I recordem que aquest apartat és un apartat humorístic, curiós i sense ànim d'ofendre a ningú... així que no sigueu malhumorats!

Aquesta ha sigut la segona edició de "Tots tenim un passat...", però no ha sigut l'última, així que qui sap si el pròxim músic que caurà en les nostres mans seràs tu? Estigues atent... perquè a tots ens pot tocar!!

I per donar més presitigi a aquesta edició, ací us deixem una segona fotografia, on el nostre president ja estava més en contacte amb la seva Banda.

Fem Blog... fem Banda!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

k salao sta a la foto de baix!!

Anònim ha dit...

Hola,
Sóc un soci que seguix totes les vostres actuacions, veig que esta molt bé este apartat de tots els músics per instruments, després el director, després el "abanderado" i com no el president,
Però crec Jordi que t'has oblidat d'una peça clau molt important en la banda, el paperero, vicente el pèl-roig, que desinteressadament treballa tant per la banda, apuntales de cuidar-se de les partitures, fa fotos, vídeo, posa la furgoneta d'on treballa per a ajudar a transportar els pesats instruments de percussió, etc, etc, jo pense que hauries de fer-li un molt ben merescut apartat en eixa secció
Gràcies i molt bona l'actuació d'ahir diumenge a Beniarbeig

Anònim ha dit...

Soc music i hem va extanyar molt que el "papelero" no estigera dins d'algun apartat o un per ell asoles perque com molt be diu el comentari d'abanç ja fa molt de temps que ell treballa desinteresadament per la banda i crec que es mereix un apartat com a que tambe forma part de la banda.

Tambe m'agradaria proposar un apartat on estageren musics retirats de la banda que son recordats per tots, com el tio porro, pepe el del bombo, porra... i molts mes personatges que tocaren durant tants anys en la nostra banda...

PD:jordi continua aixi fas una gran faena

Banda Blogspot ha dit...

Hola a tots,

Després de llegir els comentaris anònims anteriors a aquest hem decidit incorporar nous apartats al Blogspot. És cert que Vicent "el paperer" també es mereix un apartat al igual que l'abanderat, el director i/o el president. Per aquesta raó, en breu, s'intentarà publicar el seu apartat... si no l'havien fet fins ara era per culpa de l'oblit. A més, ningú havia dit res... fins ara! Per això, gràcies companys!

En quan a l'idea de fer un apartat amb tots aquells músics mítics de la nostra Banda i que hui ja no en formen part d'ella, l'administració pensa que es deuria d'estudiar. Un problema seria col·locar les fotos, ja que molts músics no en tenen i hi hauria que buscar-les entre els àlbums més antics. Després està el problema de quins músics són col·locats a l'apartat i quins no. Per aquestes raons, aquest apartat estarà, de moment, en estudi i si algú té més idees, per favor que ens ho comunique. Entre tots farem el Blog millor.

Res més, gràcies per felicitar-nos per la feina realitzada i a qualsevol petició o idea teniu els comentaris del Blog o bé l'adreça electrònica de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

Fem Blog... fem Banda!!

Anònim ha dit...

Esta banda te molt de futur, seguiu així.

Anònim ha dit...

ai mare a eixa santa dels clarinets si que l'ajudava jo a duxar-se...i segur que sap tocar-ho tot be, a vore quan ve a algun assaig.