Pàgines

03 de setembre 2007

Tornem a la feina...

Després d'unes mini-vacances, merescudes per tots, és hora de tornar a la feina perquè el mes de setembre es presenta d'allò més mogudet. A l'igual que la nostra Banda, aquest Blogspot també torna a la feina.

Com hem dit, el mes de setembre es presenta forçament amb actes. El primer que trobem en el nostre calendari és el Concert d'Intercanvi a Beniarbeig el pròxim diumenge 16. Cal recordar que el dissabte 15 actuarà la Banda de Música de Beniarbeig al nostre Casal de la Música. Tots aquells que puguen acostar-se per veure-la, què hi vagen a donar-los uns bons aplaudiments. El divendres 21 hi haurà una Reunió de Músics a les 22 hores al Casal de la Música. És prega màxima assistència ja que tot músic ha de saber i conèixer les coses que es diran en la reunió, a més de poder expressar la seva opinió respecte a eixos i/o altres temes. El dissabte següent tindrem un Aplec de Bandes a Pego (a l'espera de més informació). Després el dissabte 29 tindrem feina tot el dia per motiu de la festivitat de San Miquel. I el diumenge 30 s'està encara estudiant una possible actuació a Gata per la vesprada (a l'espera de més informació).

Pel que fa a aquest Blogspot, en breu, ens tornarem a posar a treballar en l'apartat de músics, sobretot en les flautes i clarinets, després d'haver solucionat els diferents problemes tècnics que teniem. També pensem iniciar un apartat amb Links d'interés en totes aquelles pàgines web d'associacions, quadrilles de festes, bandes de música o xarangues, etc. També volem crear una Enquesta on cada músic puga votar. Si algú té un link o un tema per a l'enquesta que ens ho faça saber enviant-nos un e-mail (i el tema de Quico no és vàlid). Finalment, també en breu es publicarà la segona edició de "Tots tenim un passat..." què pensem que serà d'un gran impacte i sorpresa per a molts.

Res més, recordeu totes les actuacions, també la Reunió del divendres 21, i, sobretot, recordeu entrar al Blogspot per veure les diferents novetats i deixar uns bons comentaris. Per a qualsevol idea (ara més que mai ens fan falta) o petició envieu-nos un e-mail a bandagatadegorgos@hotmail.com

Visca la Banda de Gata!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tocaria tocar el dia 30, que el retor nou no ens ha pagat res de res, i l'anterior que van anar, tampoc ens va pagar res de res. Que pague el clero algo i sino, que ho pague l'ajuntament, pero anar per anar, es tonteria.....