Pàgines

21 de setembre 2007

Resum fotogràfic del Concert d'Intercanvi...

Com ja sabeu el passat diumenge 16 de setembre la nostra Banda de Música fou la convidada a un concert en Beniarbeig. Això és degut als Intercanvis Musicals que es donen any rere any. Ací us deixem un resum fotogràfic del concert i del posterior dinar a l'arenal de Xàbia, i clar, estant a la platja que millor que remullar-se i jugar al volei?

El concert fou iniciat per la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos...

I fou tancat per la Banda Unió Musical de Beniarbeig...

I el bon punt i final ja el donarem nosaltres a Xàbia...




I ací us deixem el vídeo final... Visca la nostra Banda!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

wenas!!!
molt bon el reportage fotografic, tant com el del concert com el de larenal [!]


va ser un molt bon dia per a recordar, x eixe concert qe tan be ens va ixir com per lo be qe ens ho vam pasar per la vesprada!!!

esta nit ens vegem a la reunió!!
(qui no senrecorde -20 si no vas XD)
ii dema pego ens esperaaaa !!
adewwwwwww!!!







primos arabí (signes,ribes)*

Anònim ha dit...

Va ser un dia inolvidable! Tot va ixir perfecte! Olee mosatros!

Anònim ha dit...

Olé un aplec! ! !
De lo millor...

exos ballets,les cansons, TOT! ! !

Va ser un dia únic.


Visca la banda de GATA!

Anònim ha dit...

hauriem d'haber portat 20 € cada uno per a donar a la banda, que te molta falta de diners i sempre estan retallant presupost. Com pot ser que una processó cobrem de 18 a 20 € i el dia de san Cristo soles 9 € tot el dia? Que pasa? no lleven el tant per cent tant de un lloc com de l'altre?

Anònim ha dit...

SI XARRES AMB GENT DE ALTRES BANDES T'EN ADONARÀS QUE EL QUE COBREN PER TOCAR EN EL POBLE ÉS TAMBÉ MISÈRIA I COMPANYIA.... ARA... SI TANT SOLS ÉS MIREN ELS DINERS... NO FA FALTA QUE VASGUES ALS ASSATJOS JA QUE PER UN EURO VINT QUE COBREN I LES HORES QUE FEM.... HI HA QUE MIRAR UN POC NO ELS DINERS QUE COBREM, PER AIXÓ ESTARIEM MES CALENTETS EN CASA SI NO EL QUE REALMENT ÉS LA MUSICA PER EL POBLE I PER A NOSALTRES

Anònim ha dit...

totalment d'acord!

Anònim ha dit...

Pero avore, asi qui ve a tocar o a assatjar per als diners? Si és aixina s'ha enganyat de lloc, así toquem per gust i per a passar-ho bé tocant. No per als diners.

Anònim ha dit...

això es el que et penses tu, o no t'enadones que hi ha molta gent pessetera??? La música no es compra, naix dins d'un mateix i mor dins de l'altre, és algo que no te preu!

Anònim ha dit...

els moments que he passat jo en la banda, no es podran pagar mai en dines ni en res!!

VISCA LA BANDA DE GATA!!

Anònim ha dit...

ja ho pots dir ben fort, ja. Meravelloses vivències, meravellosos anys que viuen sempre presents en cada tros de la nostra pell, en cada racó del nostre cor. S'en anaren sense dir adeu i desperten els nostres sentiments cada volta que sentim passar a la nostra Banda. Es la millor banda de Gata, sense dubte. Ja m'he posat melancòlic i tot, xe!!

Anònim ha dit...

kiko, que bo que estas xe!