Pàgines

15 de setembre 2007

Per fi... tot arriba!

Després d'unes setmanes plenes de feina, per fi ha arribat el fruit del treball: a partir d'ara fins el final d'aquest Blogspot ja es podrà gaudir de tots els apartats de "Els músics..."

Els últims apartat, "clarinets", "abanderat", "director" i "president" per fi han sigut finalitzats per part de l'Administració del Blogspot. Esperem que us agraden molt i que si hi ha cap dubte, idea, petició, queixa... es faça saber a la direcció de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Sobretot volem fer mirament en l'apartat de "clarinets" ja que són molts i, tal volta, per error, ens podem haver deixat a algú. Per favor, comuniqueu-ho i serà modificat immediatament i sense problemes. De totes maneres cal dir que ha sigut un apartat molt, molt difícil!!

Us donem les gràcies de tot cor per haver suportat l'espera i a partir de ja, esperem comentaris sobre els nous apartats, també l'abanderat, el director o el president poden deixar el seu comentari sobre el seu apartat... no cal tallar-se ni un pèl, però sense dir barbaritats, eh?

Vinga a gaudir d'aquest Blogspot que esperem que cada dia vaja a més...!!

Recordatori: A partir del pròxim dilluns dia 17 de setembre es podrà gaudir ja de la SEGONA EDICIÓ DE "TOTS TENIM UN PASSAT..." així que no hi ha que pedre-seu!!

Visca la Banda de Gata!!

Visca els seus músics!!

Fem Blog... fem Banda!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei JOrDi que teu as currat molt! ! !

i Demà cap a Beniarbeig a fer Festa...

Visca La Banda de Gata! ! !