Pàgines

24 de setembre 2007

Després de la festa... resaca?!

Com molts ja saben, el passat dissabte 22 de setembre es va produir l'Aplec de Bandes de Música a la localitat de Pego. Degut a les inclemències meteorològiques ninguna de les Bandes va fer la tradicional cercavila pels carrers del poble. No obstant, si que es va produir (entre alguna gota d'aigua) l'interpretació del pas-doble "Villa de Pego".

I després, el sopar (unes "picadetes" acompanyades de vi i aigua) de germanor entre totes les Bandes assistents. Una vegada més, la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos va mostrar tota la seva força a l'hora de la festa. Cantant, ballant, rient, fent burrera... de qualsevol de les maneres vam ser protagonistes indiscutibles.

El més important de tot és que ens ho vam passar genial, i com es deia "si no haguera anat la Banda de Gata no haguera sigut el mateix", perquè entre cançons, "cubates", disfresses, balls i rialles... vam donar una visió de festa, en l'opinió de molts, insuperable.

Per tant, Visca la nostra Banda de Música!!

Visca els seus músics!!

En pròximes edicions començarem a penjar algunes fotografies i vídeos de la nit de l'Aplec. Aconsellem que més d'un comence a buscar-se un bon lloc on amagar-se durant una bona temporada, si té vergonya, clar!!

Fem Blog... fem Banda!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, tinc fotos de l'Aplec al movil dime com i cuant teu puc passar

Anònim ha dit...

uyyyyyyy!!
qe apleccccc!!
baia qe si la banda de gata no aguera estat no aguera sigut el matex!!
xq?? pos xq som LA MILLOR!!
la qe monta mes festa ii per damunt de tot, la qe mes disfruta tocant ii fent allo qe li agrada!! MUSICA!!
siii ii tame com no, donar les gràcies a pedrito, per portar darrere al seu propii baul, el baul de los disfraces, ole aí pedro, sense tu, molts sagueren qedat en les ganes de disfresarse.

sense més, espere vore pronte les fotos, xo com a qe l'administrador del blog comença a estudiar...pasiensiaaaaaaa


pero s'esperen amb molta ansia, això si!!
espere no ser victima de cap foto...lalalala




bo, carpe diem!!
aaa!!
uii e vist un correu de la banda...


dimecres - assaig parcial MADERA
divendres - assaig GENERAL
ii despues DISCOMOVIL AL META!!






ens vegem!!

besets






ii






VISCA LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS!!!!!!

Anònim ha dit...

Som l'enveja de la comarca, no hi ha cap de banda que es porte tan be com mosatros, ja ho vau vorer el dissabte, els millors amb diferència.

Anònim ha dit...

es veritat, sobretot pels comentaris ja no en anònim sino fensepasar pels atres! LA MILLOR!

Anònim ha dit...

BUENO BUENO Kin dissabte més mogudet, des de les 7de la vespra a les 5 del matí sense parar...
jo meu vaig passar la mar d bé i pense k tots els k vam anar vam disfrutar de la festa!!!!
Per cert, va haver ki va triomfar!!! AAiiii, si parexien bovets i tot pero.... d'això res de res jejeje! la nostra banda va marcar "tendència" el dissabte, tant pels disfrassos, ballant i com no a la barra...k casi casi la dexem seca jejeje!!!
weno espere k despres d la indiscutible unitat de la banda en la festa, espere k ara tambe ens unim e la feina i dexem d tirar-nos coses per cara, k som un grup i com a grup hem destar units per a lo bo i la roin, ale pues prou de mals rollos.
VISCA LA NOSTRA BANDA!!!!

Anònim ha dit...

Es veritat perque en lo be que mou pasem tots junts a l'hora de la festa, que molta gent d'altres bandes voldria tindre el grup de gent que tenim nosaltres, també tenim que treballar tots junts en la mateixa direcció, sense mals rollos i tots mirant per millorar la nostra banda aportant cadascú les seues idees i el seu treball.

LA COMARCA ha dit...

Desde molt lluny vull donar fe de que tot els comentaris de l'aplec són vertaders, però amb un insis, no sols són l'hostia i festers els músics de GAta, ja que també feren festa els de Pego, Pedreguer, Ondara, Verger, Xaló, Benissa i d'altres que segur que em deixe, hi havia molta gent fins a última hora.
Pegaves una miradeta i estaven els millors de cada poble "els més festers".
Sols hi ha un comentari que deguem remarcar i que els nostres directius tenen q tindre ben present (tot@s)
"ELs músics de la comarca volen ajuntar-se i fer festa, encara que plogue, neve, no hi ha presupost... som músics i ens agrada gaudir tant de la música com de la festa. Menbres de les juntes directives no tardeu tant en fer el pròxim aplec de Bandes, ja que açò fa pinya entre tots els músics"
Ja ho tenen comprovat que amb una bolsa amb disfresses, un poc de "presinto", material variat, una barra i una radio, els músic de la comerca fan una festa impressionant. Sols teniu que demanar ajuda.


DEsde la Comarca donar-vos l'enhorabona pel bloc al igual que el bon ambient que es veu en aquesta banda que últimament fa falta en moltes més de la Comarca.

Atentament la Comarca!!!

Anònim ha dit...

El pròxim aplec a GATA!!!!

Anònim ha dit...

estic d'acord en el comentari de " la comarca ". És de veres que la banda de Gata va fer MOLTA FESTA, però també n'ès cert que fins al final van aguantar moltes més bandes, com la de Xaló, la de Pego etc ... i músics d'altres bandes que varen vindre sense la banda sencera, també varen fer molta festa...
des d'ací, apoyar la idea de que el próxim aplec A GATA!!


sense més, animar per a que els aplecs es fagen més sovint...un cada any??



cuideu-se!!



Miriam ,.^

ximet ha dit...

Hola amics d gata!! Jo tb estic d'acord amb miriam d fer un aplec cada any i la'any q ve es podria fer a gata o a xaló jeje. Gracies pels anims als d xaló miriam, per cert eres d les mes wapes d la banda d gata i la mes festera xD.
Aci vos saluda el platillero d la banda d xaló i el q mes festa fa en els plats d la comarca.

Anònim ha dit...

eyy!!
que asi esta miriam (atravolta)
pero esta vegada per encàrrec de mon pare...

Avore...necessite l'anagrama de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos,(el qe esta imprés a la camisa de la banda) per a que??
pos per a posarlo de fondo de les papeletes de la loteria de la banda de totes les semanes ii de la de lañ qe ve de nadal (les de enwañ ya estan repartides) així qe si algu el te qe lenvie a:


loteriascurro@telefonica.net






Graciesss!!






Miriam

Anònim ha dit...

som uns artistes de cap a peus! menos mal que teniem sols a un tio posanmos musica, perque si tenim una bona orquesta encara estem alli ballant...
Despres de vore lo be que ens portem i lo be que ens ho passem vegem comentaris on ens diguem de tot!!deixenmos de bovaes i a pasarmou be en tot el que puguem..!
per cert jo tambe tinc fotos pero no les pasare totes xq...jeje...
bueno ja vorem meu pensare...
ale adeu a tots!
SANTA CECILIA ENS ESPERA!!!