Pàgines

05 de novembre 2008

Problemes tècnics...

Després d'un cert temps tornem a fer una nova publicació. El motiu pel qual hem tardat tant ha sigut una sèrie de problemes tècnics i internàutics que ens impedin accedir-hi al Blogspot per fer modificacions en les seves publicacions, així com fer-ne de noves. Resolt el problema l'administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos us vol informar que continua la dinàmica d'aquest espai i en poc temps tindreu novetats interessants per a tots, així com un canvi en l'apartat "Músic del mes" que de moment continua estant el d'octubre.

Preguem que ens disculpeu i ens perdoneu per les molèsties causades. També us informem que l'assaig del dissabte de les 09.00h. s'ha modificat i es farà a les 15.30h.

Pròximament tindreu novetats en molts aspectes i, com sempre, esperem les vostres sugerències de cara a la festivitat de Santa Cecília.

Gràcies per la vostra comprensió.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

aixina si l'assaig és per la vesprada a quina hora tenim quedem per al matí al casal per a repartir els llibrets??? per què en un principi haviem quedat en acabar l'assaig.

Anònim ha dit...

axo axo

Anònim ha dit...

Volia comentar una cosa sobre les fotos que hi ha un poc abans d'aquesta publicació.
A Benidorm vam anar també una MAJORIA de gent però no ens vam quedar de festa, vam anar sols a TOCAR. No va a eixir cap de foto dels que vam anar a fer feïna?

Banda Blogspot ha dit...

Respecte al comentari anterior.

Lògicament l'administració del Blogspot està assabentada de que un grup important i majoritari anà a Benidorm a tocar i fer feina. Si no em col·locat ninguna foto respecte això és pel simple motiu de que no en tenim. Sabem que hi han i quan ens arriben no dubteu que seran publicades sense falta.

Gràcies pel seu interés i pel de tots aquells que entreu ací dia darrere dia.

Salut,


Administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

He tio!! sols era un comentari....
ho suposva que hi havia fotos...
ja ja!!!
Dew músics a tocar tots!!! besadetes

Anònim ha dit...

demà al final si que dinem al casal en "dinar de sobaquillo" no?
ens vegem està nit al casal músics!

Anònim ha dit...

mareeee! qin matinet repartint llibrets...
qe ganes de SANTA CECI perfavor! ;)
aneu carregant les piles jajajaja!

besets banda!