Pàgines

08 de novembre 2008

Concert de Presentació del nou director...

Com molts ja sabran, en el passat Concert de la Revetla en honor al Santísism Crist del Calvari del 05 d'agost, acomiadarem a qui fou director de la nostra Banda, en Pascual M. Cardona Cholbi. Passats els mesos i amb motiu de la celebració de la festivitat de la patrona de la música, Santa Cecília, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ofereix un Concert el pròxim dissabte dia 15 de novembre per presentar el seu nou director: Jaume A. Signes Diego.

Aquest Concert s'inclou dintre de la programació d'actes relacionats amb la festivitat en honor a Santa Cecília. Així, el pròxim dissabte 15, la Banda arreplegarà els seus nous components i oferirà aquest esplèndit Concert a tot el públic assistent. Com a novetat, aquest Concert estarà realitzat per una "Banda" formada totalment de Tubes del Conservatori Superior de Música "Òscar Esplà" d'Alacant i, lògicament per la Banda del nostre poble.

Per tant, teniu una cita el pròxim dissabte 15 de novembre a les 20.ooh. en el Casal de la Música amb el Concert de presentació del nou director de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Una oportunitat única de gaudir de bona música i bon ambient amb la vostra Banda.

Us informem que aviat publicarem la programació d'actes en honor a Santa Cecília que la Banda Unió Musical realitzarà aquest any 2008. Mentrestant aneu anotant en la vostra agenda la cita del 15 de novembre a les 20.00h.


La Banda us espera!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

MATRÍCULA D'ONOR als que han organitzat i dut a cap la realització del programeta de Sta. Cecilia. Cada vegada es supereu amb qualitat. Com u dels quatre ex-directius als que heu dedicat els agraïments em sento moltíssim agraït jo també per recordar-nos de la manera tan preciosa i digna d'apreciar com ho heu fet. No hi ha cap dia que deixe de pensar en eixa gran segona familia que heu sigut per a mi durant tants anys i que, com ja he dit en repetides ocasions, ma casa i el meu cor sempre estàn oberts per qualsevol ajuda que pugueu necessitar. Moltes gràcies per tot.

BERNAT

Anònim ha dit...

en realitat, tots els que han fet possible el llibret, es mereixen matrícula d'honor!

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots aquells que han fet el llibret de Sta. cecilia. Com diu Bernat en el seu comentari, cada any es supereu en la realització del llibret. A més, a pesar de ser un grup de gent molt jove, heu demostrat que esteu molt agraits a la gent que ha fet tant per la Banda durant molt de temps, i aixó és d'agrair. Tots els veins del poble podem estar ben orgullosos de la Banda que tenim i donar suport a la nova junta Directiva per a que aquest grup de joves del poble ens ompliguen d'alegria i bona música el nostre poble.

Anònim ha dit...

bueno, açó pareix que va de bó, ja ningu pot parar-ho... SANTA CECILIA JA ESTA ACÍ!!!!!

be, espere que ens ho passem millor que mai, o per lo menos igual jeje, vinga banda, a cuidar-se esta semaneta i abrigueu-se per a no refredar-se i poder estar bons per a la FESTAAAA.....


VISCA SANTA CECILIA...!!1

VISCA LA BANDA DE GATA....!!!!

Anònim ha dit...

FELICITATS als músics que compliu 10 anys en la Banda i també a la que en complix 20. Que Sta. Cecilia vos guarde i porte sempre pel mateix camí de la música, u del principals mitjans culturals que fan construir amistats, treball de grup, solidaritat amb els pobles i obrir fronteres a llengües desconegudes i diferents costums socials i polítiques. ENHORABONA per saber elegir el camí acertat. Ara i sempre, amunt la nostra Banda de Gata.

Anònim ha dit...

NOELIA, m'ha agradat molt l'escrit que has fet en el llibret de Sta. Cecilia. Efectivament, 10 anys en la Banda donen molt per conèixer de sobra que més que Banda es una gran familia. Em sap molt greu que la deixes, al menys físicament, perquè la condició de músic de la teua banda es una cosa que mai es perd, t'ho puc assegurar per experiència. M'ha aflorat molt els sentiments el teu comentari i tinc l'experança de que algún dia tornes a ella amb la mateixa alegria, ilusió i nerviosisme que quan vas entrar. Recorde, com a músic actiu que he sigut, quan vaig anar a per tú el dia que vares entrar. Espere celebrar la teua tornada quan el teu futur laboral quede estabilitzat.

D'una persona que t'estima des del dia que vares nàixer i cada volta més.