Pàgines

20 de novembre 2008

Anem a acabar bé Santa Cecília 08...

El passat dissabte 15 de novembre tingué lloc en el Casal de la Música de Gata de Gorgos el concert de presentació del nou director de la mateixa, en Jaime A. Signes, amb la col·laboració d'una Banda de Tubes del Conservatori de Música Superior "Òscar Esplà" d'Alacant. El Concert fou un aclamat èxit, tant per la seva qualitat com per la nombrosa quantitat de públic assistent que deixaren el Casal de la Música sense una butaca lliure i amb moltes persones de peu. Des d'aquestes línies volem agrair a tots aquells que s'acostaren per veure a la seva Banda i esperem que aquest siga un esdeveniment que es repetisca en nombroses ocasions.

I quina millor ocasió per repetir i tornar a gaudir de bona música que aquest mateix divendres? Segur que no hi ha altra millor, per això us recordem avui que aquest divendres a partir de les 19.30h. tindrà lloc el II Festival de Bandes Juvenils a Gata de Gorgos, que comptarà amb la participació de les Bandes Juvenils de Tàrbena, Poble Nou de Benitatxell, "La Democràtica" de Pedralba i la Banda Juvenil de Gata de Gorgos. Una vesprada per gaudir de bona música, en mig d'un bon ambient i amb molt bona companyia.

De la mateixa manera també recordem a tots els músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos la cita que tenen durant aquest cap de setmana ja que són els últims dies en honor a la nostra patrona Santa Cecília i cal aprofitar-los bé.

Com a novetat, en aquest Blogspot, hem fet una nova publicació de "Una Banda, una història" perquè tots pugueu veure com aquesta Banda amb tant de camí fet continua amb la mateixa essència que en el moment de la seva funció: fer i estimar la música! I també, com haureu notat, hem canviat la música del Blog.


Per tant, avui dia oficial de la infantesa, us volem recordar que s'aproximen unes dates importants i que teniu una cita amb els més menuts en matèria musical, amb les Bandes Juvenils, amb el II Festival de Bandes Juvenils de Gata de Gorgos. No s'ho podeu perdre.

A gaudir de la música!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ea ea ea
anna gadea
ea ea ea
anna gadea!!!





anna wapa!!

Anònim ha dit...

NOELIA NOELIA NOELIA NOELIA NOEEEEEELIAAAAAAA!


NOELIA NOELIA NOELIA NOELIA NOEEEEELIAAAAAAAA!

Anònim ha dit...

año año año
juanjo montaño!
asma asma asma
juanjo fantasma!
año año año
feliz año!

quines nits, han donat temps per a tot!

Anònim ha dit...

per a tot? per a tot, tot, tot...? Collons, tu! Que sort!