Pàgines

26 d’octubre 2008

Musicòdrom en la V Fira "Gata al carrer"...

Com moltes persones ja saben, des de fa uns anys els músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, així com de la Banda Juvenil, participen activament en el cap de setmana dedicat a la Fira "Gata al carrer". Enguany s'ha arribat a la cinquena edició i, a pesar del mal oratge, alguns músics de la Banda van estar al peu del canó per fer-se càrrec de la zona denominada "Musicòdrom".

Com ja fa uns anys, en aquesta zona de diversió i esbarjo, els més menuts van poder crear tot mena d'instruments a partir dels elements més simples, com un got de plàstic, un embut o unes simples culleres. A més a més, en el mateix lloc no va parar ni un segon de vendre's loteria de l'associació, a més d'oferir la possibilitat als visitants per comprar el Cd de la Banda "Un dia al palau..." o fer-se soci de la mateixa.

Així durant el dissabte 18 i el diumenge 19 d'octubre el Musicòdrom estigué en ple funcionament. Com a novetat d'aquest any, tant dissabte com diumenge, els veïns i visitant de Gata van poder gaudir d'un Concert de Percussió Corporal a càrrec dels percussionistes de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. De la mateixa manera, el dissabte 18 el nombrós públic congregat en la Plaça de l'Església va poder gaudir d'un intercanvi de Bandes Juvenils que tingué com a protagonistes a la Banda Juvenil de Els Poblets i a l'amfitriona Banda Juvenil de Gata de Gorgos. Cal destacar també les diverses improvisacions musicals durant tot el cap de setmana, així com el Taller de Bateria que es celebrà el diumenge a pesar de les inclemències metereològiques.

Aprofitem l'ocasió per informar-vos, com ja haureu vist, que a dalt d'aquesta zona de publicacions ja podeu gaudir de TOTA la informació sobre l'interessant Taller d'Art Sonor, què es realitzarà a inicis del 2009 en el Casal de la Música de Gata de Gorgos. Una oportunitat única d'aprendre molt com a músic.

En resum, un any més de Fira i un any més de música dintre d'aquesta Fira. Ara us deixem les millors imatges del "Musicòdrom" de la V edició de la Fira "Gata al carrer":

Començarem amb l'intercanvi de Bandes Juvenils:

Banda Juvenil de Els Poblets...
Banda Juvenil de Gata de Gorgos...I el presentador de l'acte... El diumenge més d'un visitant i veí del poble s'animà a tocar la bateria...Fins i tot s'animà l'alcaldessa, Na Ana Mª Soler, i el consejal d'agricultura, En José Signes...En fi, un any més de MUSICÒDROM...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola! ei ningu va fer cap foto a la percusio corporal?

*Miriam* ha dit...

Jo no tinc fotos de la percussió percoral, ho senc..
i del concert en tinc perquè em van agarrar la càmera per a fer-ne! que si no, tampoc...

Anònim ha dit...

el dia 8 de novembre recordeu que es la repartició de llibrets si acabem pronte podem anar a fermos una cerveseta i despres ens anirem a dinar al casal i en cantarem dos. espere vorevos a tots.

NO FALTEU!! HO SEU PEDREU!!


un beset.