Pàgines

24 de desembre 2007

Tots tenim un passat... (3a Edició)

Després de l'èxit aconseguit en les darreres edicions, arribem a la 3a edició del nostre apartat de "Tots tenim un passat...". En aquesta ocasió la nostra víctima és una clarinetista vinguda des d'un poble de muntanya, però que ens l'estimem com si fora una nascuda en Gata. Estem parlant de Maria Encarna Vaquer.


Ací tenim a la nostra Mª Encarna joveneta, però igual de guapa que en l'actualitat. Com podem observar, ja des de jove tenia en les seves mans el seu clarinet que feia sonar en la Banda de Música de Castells de Castells, i posteriorment en la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. I és que la nostra Mª Encarna porta la música impressa al cor... Ara ja han passat alguns anys, però ella continua igual que en la foto i ningú us podrà dir que no és així!

L'administració del Blogspot agraeix a un clarinetista, més que pròxim a Mª Encarna, el fet de que ens haja sigut la mà innocent que ha realitzat l'acte de passar-nos les fotografies. Gràcies, José Andrés!! I també us recordem que aquest és un apartat d'humor i per a divertir-se, així que ningú siga malhumorat!

Aquesta no ha sigut l'última edició del nostre apartat de "Tots tenim un passat...", això vol dir que encara us pot tocar a vosaltres. La nostra pròxima víctima ja està mig pensada. Ara sols falta que l'administració del Blogspot es pose a moure fils i d'ací un temps tindrem la 4a edició de "Tots tenim un passat..." Qui sap si seràs tu?!

I per finalitzar aquesta edició, ací us deixem una fotografia que afecta a dues persones: a la nostra clarinetista i al seu home, José Enrique, que també el tenim com a públic moltíssimes vegades. Així que ací us deixem la foto i a tots us desitgem un BON NADAL!

Fem Blog... fem Banda!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

uooooo
sii sqe els clarinetss..som molt clarinetss =) jajajaja
en fii...no es veu la imatge qe esta en jose enriqe...xe, xe...QE LLASTIMAA!!



sense mess...

.........BON NADAL!!


(qe raro se me fa dir això de bon nadal... XD)


Miriam

Anònim ha dit...

Jo si que vec la imatge que està amb l'home!