Pàgines

06 de desembre 2007

Nova votació i plens de feina...

Després de conèixer el nostre "Músic del mes" de desembre, hem d'anar preparant-nos per a finalitzar l'any i iniciar-ne un de nou ple d'alegria i bonhomia.

Així, per posar-li música a eixe fi d'any, podeu votar ja per la música del final d'any. L'únic que heu de fer és entrar en el vincle que teniu a la barra dreta i allí votar una de les candidatures que més us agrade, entre:

Marxa Radeztky
En un mercat persa
Una nadala (villancico)
Fet a posta

Animeu-se a votar perquè d'ací poc de temps serà tancada la votació.

També us informem que d'ací poc temps gaudirem de les fotografies de Santa Cecília 2007, l'administració del Blogspot està recopilant fotografies per fer uns nous apartats. No deixeu d'enviar-nos imàgens si en teniu per ahí guardades, perquè així tots podrem disfrutar d'elles.

Vinga, paciència i força!!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Aso de parlar an ingles sta molt raro...

yeee kines ganes de vore les fotos de santa ceci. va estar brutal!! i propose per a proximes cansons com abrilesco, gitano manolo...de xarangaaaa i festaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Aso de parlar an ingles sta molt raro...

yeee kines ganes de vore les fotos de santa ceci. va estar brutal!! i propose per a proximes cansons com abrilesco, gitano manolo...de xarangaaaa i festaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

yeee aso sa fet dos voltes... no se xk...

Anònim ha dit...

A partir d'ara per a poder entrar a la Banda diuen que van a fer una prova d'anglés....ei normal és lo que s'estila ara, els idiomes. Aixina m'agrada una banda amb categoria. If isn't for this "ratets" que mes o menys vol dir: si no fora per estos ratets.....

Anònim ha dit...

s'ha informat des de la junta directiva que la prova consistirà en una de les proves màximes (les guardades per a ocasions en especials) del Leocadio's show amb la colaboració dels seus ajudants... aneu preparant-se... a aquesta volta si que vindrà carregat de bombo!!!

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anònim ha dit...

nyas poll, ara tb ens tenim q ensenyar a parlar brasileny o portugués o el q siga açò... cada dia estem més internacionalitzats xe!!!
jajjaja

Anònim ha dit...

CRESCENET???
¡Cágate con los Pequenikes!

Anònim ha dit...

Este Crescenet més o menys el que diu és que fins Brasil han arribat noticies sobre una banda important de la Marina Alta i que ens vol convidar a una actuació a Brasil. Segons diu en el seu comunicat segurament actuarem als Carnavals de Rio de Janeiro junt amb brasilers i brasileres ballant al nostre costat... aixina que aneu fent-se morenos que ens anem tots cap a Brasil!! Gràcies Crescenet.

Anònim ha dit...

Ueeee! Que mon anem a brasil!!! Sq som els millors! Visca mosatros!

Anònim ha dit...

jajajajaja molt bo lo de brasil... XD per part meua, no cola! me temo qe vol fer propaganda o algo de anunciar-se per google, i tens qe pagar 20 centavos oo vete tu a saber!! en fI, de ilusión también se viveeeee!!
treballant com ho estem fent, desí pocc al concert de año nuevo qe tiren per la primeraaaaa :)



i si anarem...musics, exa noxevieja NO ES BEU (llàstimaa)










VISCA LA BANDA DE MÚSICA!!

Anònim ha dit...

这是否可以?

Anònim ha dit...

나는 이렇게 음악을 한국에 초대합니다. 우리가 돈을 지불할 수 없음 여행, 우리 주택 및 음식을 제공할 수있을 뿐이다.

Anònim ha dit...

Vaig a traduir al xinés:
El 1er xino pregunta: Si esta banda està convidada a tocar als carnavals de Rio de Janeiro es perquè son bons. Perque no els convidem nosaltres a fer una gira pel nostre xicotet país, i així amenitzar les festes de cada poble amb les seues famoses interpretacions: "tira-la al foc", "de una forma difereeeent", "marico", "la xona", etc...
I el 2on xino contesta: vale.

Anònim ha dit...

Em pot explicar el graciós del "música amb idiomes" si ademés dels idiomes sap tocar les postisses...???

Anònim ha dit...

jo trobe q les postisses no pero els ous un poquet...

Anònim ha dit...

Jo no gosava dir-ho tan clar per si de cas, però aixó es el que pensava també. Pense que els músics de Gata han demostrat sobradament com de bé saben intrepretar la bona música i espere que la verssió graciosa que ens ha fet el "músic amb idiomes tocahuevos" només siga un comentari sense importància.

Anònim ha dit...

...ai mare les postisses

Anònim ha dit...

propose fer una xicoteta dedicació a un compositor contemporani que ens va abandonar el passat dimecres: K. Stockhausen

Anònim ha dit...

Ei kin ha sigut el resultat de la votació de la musica del mes???

Anònim ha dit...

la votació ha estat manipulada

Anònim ha dit...

collons jordiet cuant posaras els novatos

Anònim ha dit...

x ami la banda es una altra familia composada x amics i no tant amics on deixes a part les teues penes i preocupacions i ten fonses en un mar da musica i passió... a per cert jordi tas enganyat betoven no va en 1ª posició´... ai que se oblidava pedro i si a la bandeta toquen la cançó de abba gold?

Anònim ha dit...

merda volia dir mozart aaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii x do