Pàgines

25 de desembre 2007

25 de desembre...

Avui sobre les paraules... per a tots, músics o no, i especialment per als membres de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos:

BON NADAL 2007!

Esperem que el Pare Noel haja vingut carregat i sinó els Reis Mags us portaran allò que desitgeu. Però sobretot, l'administració del Blogspot us demana una cosa: viviu aquests dies intensament i amb companyia de la gent que més us estimeu rodejats d'alegria, bon humor, diversió, amor, felicitat... i, com no, música!


Visca la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos!!
Recordeu que avall teniu la 3a edició de "Tots tenim un passat..."

13 comentaris:

Anònim ha dit...

xe la nostra mªencarna kin tipin de modelo de passarel.la mos lluia... jajaja
Ole ahi eixos clarinets!

Anònim ha dit...

Quina música és la de gener? ho he mirat avore si està xa votar xo no ho trobe, està en algun lloc del blog? o encara no està posat?

Anònim ha dit...

enhorabona per totes les curraes qe et pegues jordi...
ui de casualitat he entrat al meu correu i m'he trobat en una grata sorpresa...
Gràcies per la targeta!! =)

també aprofite per a dir que el correu de ire està mal (majoritàriament ho sé perquè la tinc al costat...XD) el lloc on posa "pre" es "pr" ...

sense més, enhorabona pel blog, en més de vuit mesos de vida (han passat volant, la veritat) ii a tres urres per la bandaaa!!

...BON NADAL!!*

Miriam*

Anònim ha dit...

jo no se vosatros,xo jo no escolte ni un minut del mercat persa...sols escolte 30 segons i es talla

Anònim ha dit...

Tu per lo menos escoltes el mercat persa, que en el meu ordinador s'escolta l'himne de la Font del Riu, tindré que parlar seriosament amb el senyor Blogspot.

Banda Blogspot ha dit...

La veritat és que encara tenim els mateixos problemes amb la música del Blogspot. Hem intentat solucionar el problema, però no sabem com fer-ho. Hem provat molts mètodes i cap ha resultat efectiu. Per tant, demanem disculpes per aquest problema no provinent de l'administració del Blogspot.

Per al senyor (perquè suposem que així serà...) que diu que escolta l'himne de la Font del Riu, li agraïrem el fet de que ens el passe per col·locar-lo més endavant en la nostra web. No tots els carrers de Gata tenen un himne que demostra la seva grandesa i importància.

Bromes a banda, continuem fent feina i aviat podreu veure les primeres fotos de Sta. Cecília 2007

ANEU COL·LOCANT COMENTARIS SOBRE QUINA MÚSICA VOLEU QUE APAREGA A L'ENQUESTA SOBRE LA MÚSICA PER A DESPRÉS DE REIS (l'enquesta començarà després de reis).

Salut,

Administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

Jo propose alguna cansoneta d disney! Aladín, la bella i la bestia.. algo així

Anònim ha dit...

ei clar i si vols mos disfrasem i fem un video per a animar la pàgina. Jo en trie el disfras de Pocahontas....

Anònim ha dit...

en la prehistòria també hi havien càmeres per a fer fotos als músics? Vaja tipet! Si no et fixes, no sabs bé qui es el clarinet i qui es mª encarna.

Anònim ha dit...

ja t'agradaria tindre a tu el tipet k te mªencarna...an lo wapa k sta!

Anònim ha dit...

Podem escoltar la música en un mercado persa al complet en aquesta pàgina http://www.youtube.com/watch?v=Q2lANtTxKYw&feature=related
és gratuita i no té ningun virus maleit. Aprofitant voldria felicitar-vos el concert que fereu per nadal i sobretot remarcar l'entusias-me en que el director dirigia la Marcha RAdeztsky. Bon nadal i feliç any nou
Atentament [",]

Anònim ha dit...

Salutacions a tots els/les musics de Gata de Gorgos. El meu missatge es per demanar-vos una miqueta d'ajuda. Estic fent un estudi sobre Leopoldo Vidal Estrems, supose que molts el coneixereu, i ben averiguat sabem que es el compositor del himne del Gata de Gorgos. Seria genial si algun de vosaltres em pogués proporcionar les partitures, be per mail o ja ho parlariem. El cas es que conec un company vostre de la banda, Toni, que va ser alumne de Poldo, salut Toni. Moltes gracies per la vostra atenció, estem ahí.

Banda Blogspot ha dit...

Estimat company,

Ben sabut és que Leopoldo Vidal va ser el compositor de l'Himne a Gata a més de ser, durant alguns anys, el director d'aquesta Banda de Música, donant-li durant eixe temps moment innoblidables per als músics de llavors.

Si vols qualsevol cosa, millor que enviant-nos un comentari al Blogspot, cosa que agraïm, ens pots enviar un correu a les direccions que figuren en la barra dreta del Blogspot on posa "Contacta amb la Banda".

D'aquesta manera podrem atendre millor la teva petició. Moltes gràcies, company i sort en el teu treball.


Administració del Blogspot