Pàgines

22 de desembre 2007

De camí a Nadal

S'acosta ja el dia de Nadal i per això des del Blogspot estem preparant alguna novetat perquè en aquestes vacances pugueu gaudir del nostre espai internàutic, com moltes vegades heu fet.

Per aquesta raó us anunciem que el pròxim dilluns 24 de desembre, abans de l'arribada del Pare Noel, publicarem la 3a edició de "Tots tenim un passat...". Esperem les vostres visites i comentaris al respecte, perquè el Blogspot està disponible a tots els nostres visitants.

Volem demanar disculpes si no podeu escoltar bé "En un mercat persa", però encara no sabem qui n'és el problema. Intentarem investigar-ho, descobrir-ho i solucionar-lo. De totes formes, una bona alternativa per a tots aquells que vulgau escoltar bé l'obra de Ketelbey podeu comprar-se algun disc amb la seva música.

També us informem que s'intentarà posar prompte a l'abast de tothom les primeres fotos de Santa Cecília 2007 què correspondran al divendres 23 de novembre. Hi ha moltes fotografies, les qual s'han de mirar i re-mirar per a després pujar-les, una a una. És una feina llarga, per això us demanem paciència. No patiu, tard o prompte, arribaran! I quan arriben, tal volta algú preferirà que no hagueren arribat mai.

Bon Nadal a tots i que passeu uns bons dies amb la gent que estimeu!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No es precís posar fotos del divendres, si poseu sols les del diumenge tampoc pasa res.

Anònim ha dit...

jaja, mira com van tirantles... exa foto d kiko causa furor entre los musicos!!!jaja, alguns privilegiats ja l'han vista! ahir va star molt bé tota la nit! sopant i dspues! no vam parar de cantar, per sert maxipunto para el equipo de las xicas!!! ue!!! que vam guanyar!!! Vicente marin! vicente marin!

Anònim ha dit...

Visca Vicente Marín i el seu club de fans!! Quina nit més bona vam passar... entre el sopar i després per Xaló, aiii mare!!

Per cert, li recorde al comentari de dalt que el mini-punto i punto no va ser per a l'equip de les xiques... va ser per a l'equip masculí (equip Leocadio i avant!!)

Visca la Banda de Gata i, com diriem nosaltres, BON NADAL!!

Anònim ha dit...

soc la dl comentari d dalt, la secretaria dl club d fans! ja saps ki soc, no? la veritat q leocadio as mereix un maxipunto tmb xk ell asoles va durar moltissim! encara q al final les xiques el vam derrotar! Vicente marin! vicente marin! per sert avore quan el administrador publica els papers del club d fans, jaja

Anònim ha dit...

Stic intrigà ja, tinc ganes d q ribe dmà xa vore lo d tots tnim un passat. qui sera?? espere no ser jo!

Anònim ha dit...

ai mare, meu vax pasar meeeel!! visca el club de fans i mosatros!!
ole ahi xicones!!
ni a santa cecilia mou van pasar tan be, la sopar de ahir va ser de les millors.meu vax pasar molt be, ara hui estic morteta!!dema no malse fins l'hora de dinar.!!
VICENTE MARIN!! VICENTE MARIN!!

Anònim ha dit...

Xe q ja es vint-i-quatre!!! queda poc ja xa q posen tots tenim un passat!

Anònim ha dit...

qe ganes de tots tenim un pasat!! ii d eles fotos de santa cècil!!
la foto de kiko per favorrr!!! =)

respecte a la sopà del disabte...OLE AÍ!! fans de vicente marín...SOM LES MILLORS!!

en fiiiiii!! no canvieu maii...
ii moralejaaa!! un dumenge de mati, despues de sopa de bandaa...NO ES FA CONCERT, no?? XD



BON NADAL!!






Miriam,*

Anònim ha dit...

apoye això de no fer concert diumenge de matí despres d'una sopà de banda al dia d'abans....

Anònim ha dit...

jordi, t'he trobat una cançó de trompeta al imeem que está molt be lo roí es que sola dura oo:30 pero esta be esdiu:Baroque Brass - Jeremiah clarke-wedding miusic-trumpet-voluntary(the prince of denmark's March)