Pàgines

23 d’abril 2010

Mig Any de Santa Cecília...

Coneguda és per tothom la festivitat en honor a la patrona dels músics, Santa Cecília, que la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebra a finals del mes de novembre. Engunay, com a novetat en el nostre municipi, la Junta Directiva d'aquesta associació ha proposat anar escalfant motors amb una interessant festa de "Mig Any de Santa Cecília" què tindrà lloc el pròxim dissabte 1 de maig del 2010.

Com sempre, els músics de la Banda seran els protagonistes tot i que volen fer participants a cada veí i veïna del poble de Gata així com de la comarca i d'altres localitats. Per tant, en aquest "Mig Any de Santa Cecília" comptarem amb una programació interessant i molt atractiva.

Ací us deixem la programació què ens ha enviat la Junta Directiva de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos per al pròxim dissabte 1 de maig:

MIG ANY DE SANTA CECÍLIA

DISSABTE 01 DE MAIG DEL 2010


- 14.00h.: Dinar de germanor dels músics i directius de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en el Casal de la Música del municipi. Aquest dinar serà de "sobaquillo", és a dir, cada músic portarà el seu entrepà (o qualsevol altre aliment) mentre l'aperitiu i la beguda correrà a càrrec de l'associació musical.

- 19.30h.: Cercavila de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos pels carrers de Gata de Gorgos amenitzant l'esdeveniment arreu del municipi.

- 22.00h.: Sopar a la zona d'estacionament del Poliesportiu municipal de Gata de Gorgos.

- 23.30h.: Gran i espectacular discomòbil i festa HOUSE DISTORSION per totes aquelles persones què s'acosten al pàrking del Poliesportiu municipal de Gata. Hi haurà servei de barra i una festa sense precedents.


Vos esperem a tots per gaudir d'una magnífica festa de la mà de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, en la celebració del seu 140è aniversari.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I ara que parlem de Santa Cecília... Perquè no és publiquen les fotos de Santa Cecília. Crec que hi ha més de 3 persones que han enviat fotos, així que no s'enten perquè no les publiquen... Tot açò amb bon rotllo

Anònim ha dit...

xe que uai mig any! Eixa banda!

Ara, vaig vore una cosa curiosa, que va vindre gent que feia molt de temps que no veia pels assajos, o que venia a les mil. La banda no sols es per a anar de festa, si es sap anar de festa, tambe es saps anar a cumplir.
Per aixo la banda està com està...

Anònim ha dit...

pero tot de bon rollo e?

es una critica constructiva

Anònim ha dit...

em pareix be el comentari d'abans (qui és bo per la festa és bo pel treball). Mare quines actuacions fem en la festa i quan hiha que "apexugar" que ehh!!!

Anònim ha dit...

Jejejejejeje...

Bon rotllo i és el primer que penseu si hi ha gent que va o no va?

Jejejejeje... Que roïn es al desfici

Anònim ha dit...

esta setmana no hi ha assaig?

Anònim ha dit...

desfici quan la gent no es mulla amb la faena, desfici quan es critica al que SI que fa la faena. Desfici... DEFICIT això és del que hauriem de parlar.