Pàgines

20 d’abril 2010

Noves publicacions instrumentals...

Moltes vegades hem rebut comentaris sobre la necessitat de fer noves publicacions amb diferents aspectes més enllà de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. L'administració d'aquesta pàgina web és conscient de totes eixes opinions i, per tot això, vol iniciar una nova etapa de noves publicacions relacionades sempre, clar està, amb la música i el món què envolta aquesta.

Per començar anirem fent diferents publicacions dedicades als diferents instruments què podem trobar en la nostra Banda o bé en qualsevol orquestra o grup instrumental. En pròxims dies anirem parlant des de la flauta fins a la tuba, passant pels clarinets, trombons, trompes, percussió... i tots els instruments. No es tracta de parlar de cada instrument com si d'una biografia parlàrem, sinó que en les noves publicacions s'exposaran aspectes curiosos i anecdòtics.

Aprofitem per demanar-vos a tots vostès que a través dels vostres comentaris o correus electrònics a l'adreça bandagata@gmail.com ens envieu les peticions i sugerències per donar cabuda a noves publicacions (diferents estils musicals, grups de música què poden mereixer la nostra atenció...). Entre tots anem a donar més llum i color a aquesta pàgina web.

I, en aquesta publicació d'inici d'una nova etapa volem rendir homenatge a un gran músic portorriqueny que hui celebraria el seu aniversari. Parlem d'un home que va ser tot un referent en la música del jazz i la salsa llatina. Conegut amb el pseudònim de "el Rey de los timbales" va anar transportant el seu art arreu dels continents. Com molts hauran ja endevinat estem parlant de Tito Puente (20 d'abril de 1923 - 31 de maig de 2000). Puente, amb els seus "timbals", va transportar la música llatina (jazz, mambo, rumba, salsa...) per tots els racons. Per tot això, hui dediquem aquesta publicació a aquest important músic.

Esperem que les noves publicacions vos interessen. Moltes gràcies.





3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

Acabe de vore que els assajos són divendres i dissabte a les 15.30. Aleshores, els parcials del matí es fan o no? Es que en aquesta pàgina apareixen.

Ah! Algú sap algo del mig any de Santa Cecilia, es que a mi gent que no es de la banda em pregunta, per a saber i fer-se la idea, i no ho se cert.

ADÉU

Anònim ha dit...

No hi ha parcials!

Anònim ha dit...

El pròxim dissabte 1 de maig celebrarem el mig any de Santa Cecília amb motiu del 140 aniversari de la Banda, hi haurà un dinar per a tots els músics, seguit d'un passacarrer informal, sopar i discomovil en les sorts House Distorsion!