Pàgines

04 de maig 2010

Mig Any de Santa Cecília i continua la feina...

El passat dissabte 1 de maig, enmig de la Festa dels Treballadors, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos va celebrar el nou "Mig Any de Santa Cecília" i cal dir que, a pesar d'un oratge complicat, la proposta va estar plena d'èxit.

Així, alguns músics de la nostra Banda van escalfar motors amb un dinar de "sobaquillo" en la Sala d'Exposicions del Casal de la Música. Com sempre aquest àpat va anar acompanyat de cançons i rialles d'una colla d'amics de la música com són els membres de la nostra associació musical. Acte seguit, i per complicació de la pluja, molts músics es van quedar en l'escenari del Casal jugant al típic truc gater o, alguns més professionals, van fer una vertadera timba de pòquer a l'estil texà. Altres músics es passejaren per racons de Gata amenitzant els partits de futbol o bàsquet organitzats com cada cap de setmana.

Arribada la vesprada i sense poder fer la cercavila proposada per culpa de l'aigua, els membres de la Junta Directiva i alguns músics van haver d'unir esforços per traslladar la disco-mòbil i festa "House Distorsion" a un local cobert i realitzar així la festa programada. Per sort, va poder ser així i la nit va ser amenitzada per els xics de "House Distorsion" i una gran multitud de joves i no tant joves que van voler acostar-se a participar de la festa de "Mig Any de Santa Cecília". Una nit plena de llum, color i so que entre molts amics i veïns van poder gaudir tots els membres d'una societat musical que enguany celebra el seu 140è aniversari!

Des de l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos volem donar les gràcies a totes aquelles persones que van fer possible aquest esdeveniment i els convidem a fer noves quedades festivo-musicals ben organitzades i plenes d'activitat pròpia d'aquesta Banda de Música. I, com no, agrair també la participació de tots els visitants i col·laboradors d'aquest primer "Mig Any de Santa Cecília".

En pròximes publicacions, i si ens arriben a l'administració, els posarem alguna foto il·lustrativa. Moltes gràcies!!