Pàgines

16 de febrer 2010

Ja estem ací de nou...

Sabem que l'espera ha sigut llarga, però, una vegada més, l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos torna a la feina!

En primer lloc us demanem disculpes per les possibles molèsties causades en aquelles persones què dia a dia entren a visitar-nos. A partir d'aquest moment intentarem retornar l'activitat a aquesta pàgina web amb noves publicacions i unes ganes ben renovades. Com no, esperem que aquest temps de descans haja servit per reflexionar i proposar-se donar una mà a la millora i consolidació d'aquest espai internàutic.

I, sense més miraments, per arrancar amb un bon sabor de boca i un somriure en el rostre, us convidem a tots a que visiteu el nostre, una mica oblidat, Racó de Leocadio on podeu gaudir d'un nou joc. Què ens haurà enviat el nostre amic i "xou-man" Leocadio Smirnoff aquesta vegada? Jo no deixaria passar l'oportunitat per jugar i passar-ho bé una estona.

També us volem informar que tenim en ment tornar a la seua "vida" apartats una mica apartats, com el nostre clàssic "Tots tenim un passat...". Com no, també tenim en ment noves publicacions amb informació de tot tipus, des de les pròximes actuacions de la nostra associació musical a algun aspecte musical interessant què ens complau comentar.

I en aquesta nova etapa necessitem la teua ajuda! Per això esperem que ens deixeu nous comentaris amb propostes de publicacions noves, temes musicals què us interessen i puguem comentar, aspectes curiosos que mereixen ser vistos, noves enquestes a fer... I, com no, recordar que si eres músic i tens alguna notícia que donar-nos aquesta és la TEUA pàgina web. Ens interessa continuar amb notícies sobre la nostra gent com el passat article sobre el nostre company Pedro Vte. Caselles Mulet.

Així que sense més, comença de nou l'activitat d'aquesta pàgina web, amb l'esperit dels primers dies i la il·lusió d'un futur no molt llunyà. I recordem sempre el nostre lema:

Fem Blog... Fem Banda!


I per començar amb molta alegria i marxa, ací us deixem un fantàstic vídeo de l'última obra interpretada per l'Orquestra Juvenil Simón Bolívar de Veneçuela en el Concert BBC Proms del 2007, sota la batuta del jove Gustavo Dudamel.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

q guai el video!!! m'ha agradat moltíssim! vinga va, ànims, avore si la pàgina va avant, que ja tornem de bo!!

La de la mochila azul ha dit...

M'alegra saber que açò torna anar avant. Felicitats a l'Administració per traure temps d'on no l'hi ha i fer gaudir a la gent de tant meravellós blog.

LA MEVA MES SINCERA ENHORABONA.

AVANT AMB FORÇA!!!!!!!!

Toni Signes ha dit...

M´alegra saber que el blog tonar a funcinar. Vull donar les gracies a l´administració del blog per dedicar el seu temps en fer possible aquest atractiu punt d´encontre en la web. Espere que tots col.laborem amb idees i noticies per fer del blog de la Banda de Música de Gata un lloc on debatir i compartir informació diariament. Es un orgull veure com la nostra banda té iniciativa i ganes de interaccionar per millorar.

TONI SIGNES.