Pàgines

17 de febrer 2010

Un Concert amb molt de sentit...

Com tots sabreu, el passat 12 de gener, un terratrèmol va sacsejar el sòl de l'illa d'Haití causant inumerables desperfectes i més de 200.000 morts. La natura es va mostrar amb la seua cara més descontrolada i violenta, front a la qual l'acció humana queda inútil. Milions de persones veieren canviar la seua vida en escassos minuts amb un gir de tres-cents seixanta graus. Una notícia què va commoure a tot el món, el qual ara havia de solidaritzar-se amb la catàstrofe haitiana.

Nombreses han sigut les mostres de solidaritat des de llavors, però encara no suficients. Per aquesta raó ens complau convidar-vos a tots al Concert Benèfic en homenatge a les víctimes d'Haití què es celebrarà el pròxim diumenge 21 de febrer a les 19.00h. en el Casal de la Música de la nostra localitat. Un Concert que no deixarà indiferent a ningú.

El Concert correrà a càrrec de dos grups musicals recents nascuts en la nostra comarca. En primer lloc comptarem amb la participació del quintet de metalls Cinc Metalls. Nascuts al novembre del passat any, aquest grup de músics mai ha actuat en públic i decideix, amb aquesta solidària iniciativa, estrenar-se en el nostre poble. El grup està format per: Rafa Cardona i Javi Gómez a la trompeta, Lluís Soldevila a la trompa, José Bataller al trombó i Jorge Carpi a la tuba.




Per altra banda, la segona part correrà a càrrer del recenment nascut Grup Instrumetal de Gata de Gorgos. Aquest grup, creat en aquest mateix any, com a fruit de les inquietuts musicals d'un grup de joves músics també s'estrenarà davant el públic del pròxim diumenge. Format per una bona colla de músics, ens sorprendran a tots interpretant l'obra O.K.O. Aquesta és una obra què barreja tota mena d'elements musicals, tècniques i elements mediàtics i què pretèn translladar-nos al moment viscut en Haití el passat gener. L'obra ha estat composoda expressament per aquest Concert pel compositor i director local, Pedro Vte. Caselles Mulet.

El Grup Instrumental de Gata de Gorgos us ofereix més informació a tots aquells interessats en el seu nou bloc:

http://grupinstrumentalgatadegorgos.blogspot.com/



Des d'ací els animem a tots a seguir endavant amb aquesta nova aventura i anirem informant-los de les novetats sobre aquest grup de joves músics.

Cal esmentar que des de les 18.00h. en la sala d'exposicions es podrà admirar els treballs en aquesta exposició de plàstica experimental de l'escola d'A. Vives.

Ara, és l'hora de que el poble de Gata, i tots en general, posem el nostre granet de sorra amb el poble haitià i prenguem tots consciència de la magnitut i poder de la naturalesa.

Us esperem a tots el pròxim diumenge 21 de febrer a les 19.00h. en el Casal de la Música de Gata de Gorgos.

¡Tots amb Haití!

3 comentaris:

Miguel Vives ha dit...

Com a Cronista Oficial de Gata em sent orgullós d´aquests músics de la Banda de Gata i de la Marina Alta. També dels artistes plàstics de l´Escola. Tots col·laboraran per tal de fer un poquet més agradable la situació caòtica d´Haití. Pel que fa al concert, segona part, de la mà del jove músic compositor Pedro Vicente Caselles Mulet, al que felicite també especialment, tots els assistents quedaran bocabadats de l´ingeni posat al servei de la música i la imatge.
Vaig veure en primera persona la resposta de la banda de El Verger davant la riuada i desbordament del riu Gironà. Ara la banda de Gata fa el mateix per als germans d´Haití.

Anònim ha dit...

Amb açò de les noves xarxes socials i demés, pense que la Banda de Gata deuria tindre un lloc en el facebook i tuenti! Qui s'anima a tirar endavant la proposta???

Anònim ha dit...

Si que es bona idea