Pàgines

20 de febrer 2010

Ressò sobre el Concert benèfic en Gata...

Com ja us vam informar, demà, dia 21 de febrer, a les 19.00h. en el Casal de la Música tindrà lloc el Concert benèfic en honor a les víctimes del terratrèmol d’Haití. Una iniciativa solidària i de màxim interès què correrà a càrrec del quintet de metalls “Cinc Metalls” i del Grup Instrumental de Gata de Gorgos, ambdós grups actuant per primera vegada davant del públic.

Sobre aquest esdeveniment ja us vam comentar els aspectes més interessants en passades edicions, però ara volem tornar a fer referència a ell per mostrar el ressò què s’ha produït des de diversos periòdics autonòmics. Un cas és de el breu recull de premsa del dijous 18 de febrer aparegut en la secció de La Marina en el diari Levante EMV informant al públic lector. Aquest recull no l’hem pogut aconseguir per una sèrie de problemes. De la mateixa manera, també en el diari Las Províncias ha aparegut una notícia referent al Concert en homenatge a les víctimes del moviment sísmic haitià. La notícia, del passat divendres 19 de febrer, comenta el repertori i les iniciatives preses pels diferents col·lectius de Gata. Ací us deixem la notícia de l’edició internàutica:

http://www.lasprovincias.es/v/20100219/marina/gata-ofrece-concierto-benefico-20100219.html

Tot això indica que estem davant d’un important moment en el qual tothom pot ser partícip per solidaritzar-se amb el poble haitià. Per tot això, us recordem i us animem a tots, sense distinció alguna, a anar demà al Concert en homenatge a les víctimes d’Haití. Recordeu, demà diumenge 21 a les 19.00h. en el Casal de la Música.

Us esperem!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta Banda és molt gran....i solidària.

Anònim ha dit...

Allí estaré!! segur, conec a alguns dels membres de Cinc Metalls a Pedro... el concert estará genial.

I clar, el més important, el poble de Haití necessita de tota la ajuda possible, demostrem que estem a la altura del moment.

Felicitats als organitzadors!!

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats a ambdós grups!! a això li dic un debut ben fet.
Dona gust que es facen coses així en el poble.
L'obra de Pedro...impresionant!! moltes felicitats Pedro.

Anònim ha dit...

Vaig disfrutar més tocant el diumenge que en moltes actuacions.
Gràcies per donar-nos aquesta oportunitat Pedro!

MARE DE UN MUSIC ha dit...

OLE,OLE I OLE!ENHORABONA A TOTS ELS COMPONENTS DEL GRUP INSTRUMENTAL I MOLT ESPECIELMENT A PEDRO. MAI AVIA SENTIT ALGO AIXI. SE ME VAN POSAR ELS PELS DE PUNTA I EN VAREN EIXIR LES LLAGRIMES DE LA EMOCIÓ. VA SER MASA. ES NOTAVA QUE TOTS PUBLIC I MUSICS VAREN DISFRUTAR COM MAI.
AMUNT XICOTS I LA MES SINCERA ENHORABONA A PEDRO QUE ES EL RESPONSABLE DE TOT.

La de la mochila azul ha dit...

En el poble de Gata podem estar orgullosos de tenir a una gran figura de la música com ho es PEDRO, un diamant que, a poc a poc, amb molt de treball, molta constància i molta modèstia va polint-se fins que, de segur, arribarà a brillar algun dia més que ningú ho ha fet mai dins el nostre poble.

Atenció a tothom perquè açò només es el començament d'una gran sèrie d'èxits que están esperant-lo amb els braços oberts.

LA MEVA MÉS SINCERA ENHORABONA Y MOLTA SORT EN EIXE CAMÍ TEU DE DURA LLUITA.

Miguel Vives ha dit...

Ho vaig dir abans i ho dic ara, com a Cronista Oficial del poble n´estic molt orgullós. Només cal llegir els comentaris que em precedixen, tant dels dos anònims, com de la mare d´un músic i "la de la motxila axul".
Com dirïen els francesos "chapeau". Hi ha que llevar-se el capell o el barret davant aquest concert homenatge i davant les tres estrenes: la dels "Cinc Metalls", del "Grup Instrumental" i la de l´obra "O.K.O.", que va impressionar i fer plorar a alguna persona prop de mi. Ara hi ha que explotar l´oportunitat. Pense que potser siga l´única obra creada homenatjeant les víctimes d´Haití i lògicament interpretant-la un grup tan selecte.
Si eixe és el Grup Instrumental de la Banda, com serà la banda?, poden pensar als altres pobles. Si així preparen una obra d´un músic gater i de la banda, com prepararan la resta d´obres?, poden dir en altres pobles.
Felicitats als artistes pintors, fotògrafs i músics, perquè entre tots han posat el gra de sorra per Haití. Perquè no ho feu arribar a Canal9TVV o canal9 Ràdio, d´alguna manera?. Seria massa.
Però el poble no va acabar de respondre del tot al concert-homenatge. Una altra vegada serà, no trobeu??.

Toni Signes (President) ha dit...

L´enhorabona a tots els membres del Conjunt de Instrumental de Gata i com no al seu director, Pedro V. Caselles Mulet, pel concert benèfic realizat el passat diumenge en honor a les víctimes del terratrèmol d´Haití.

Vull donar les gracies a tots els músics de la Banda Juvenil, Conjunt de Intrumental, Banda Unió Musical de Gata i als seus respectius director per fer de la cultura musical de Gata un tema del que parlar i estar orgullosos.

Un abraç molt fort a tots els membres de la directiva. Gracies per recolzar iniciatives cultural i constructives proposades per membres del nostre col.lecteu de musics. Esteu desenvolupant un treball excel.lent.

Salutacions

Ens vegem prompte.

Toni Signes

Anònim ha dit...

Podria repetir-se el concert algun dissabte? Molta gent els diumenges no pot i ens hem quedat amb ganes d sentir-ho!!!

Anònim ha dit...

M'he trobat una pàgina del grup instrumental: http://grupinstrumentalgatadegorgos.blogspot.com/

Anònim ha dit...

El diumenge perque no pots? estas de resaca o que? es que no sabeu ixir

Anònim ha dit...

xk molts mon anem a valencia diumenge després de dinar o per la vesprada

canya ha dit...

Enhorabona a tots els membres del grup instrumental i sobre tot a Pedro.
L´obra que van escoltar i vorer el diumengue no va deixar a ningú indiferent. Jo ja el vaig felicitar personalment despres del concert,pero ara vullc trasladar-li totes les felicitacions que m´han arribat pera ell i la resta de musics.
Pera els que no ho van poder vorer,i a falta de confirmacio,trobe que el dia 14 es repetira el concert a Ondara.

LO dit, enhorabona a tots i a continuar treballant per eixe cami.

Anònim ha dit...

Algú sap quan serà el pròxim concert de la Banda?

Anònim ha dit...

Espectacular! Moltes gràcies per fer coses així en el poble i més siguent gent del mateix poble. Sobren paraules.

Anònim ha dit...

i xq no el repetiu a gata un dissabte? és q el d'ondara torna a caure diumenge i estem igual q antes...

canya ha dit...

el proper concert de la banda es el de musica sacra el 27 de març a la esglesia

Anònim ha dit...

podrieu repetir el concert unatre dia a gata pera tots els que no vam poder anar...