Pàgines

11 de gener 2010

Vacances després de Nadal? Sí...

Després d'unes vacances nadalenques la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos comença de nou la seua tasca d'assajos i preparació de noves actuacions. Ara bé, la pàgina web d'aquesta associació es pren unes vacances fins d'ací un temps per motius personals.

Com des de fa temps venim dient, la feina d'intentar dur endavant una pàgina web d'aquestes característiques no és fàcil ni simple. Moltes vegades les hores i hores front un ordinador no es veuen recompensades ja que canvis que proposem o sugerències que diem no són ben acollides pel nostre públic visitant. Algunes de les nostres accions també són criticades i atacades per visitants què, alguns amb bona fe i altres sense aquesta, intenten donar vida a la pàgina web. Per altra banda, en altres moments, els vostres comentaris ens animen a seguir endavant dia rere dia.

Com molt ja sabreu, l'administració d'aquesta pàgina web és escassa en personal i sempre demanem, sense ser escoltats, alguna mà amiga que ens ajude. Comptem amb l'agraïda tasca del nostre cronista oficial, Miguel Vives, qui gràcies a ell encara podem gaudir de noves publicacions, però no ens es suficient.

Esperem que amb el nou any 2010 alguna persona decidisca formar part d'aquesta administració i participar activament en l'elaboració de la pàgina web. En cas contrari, ens plantejaríem la possibilitat, molt trista per la nostra banda, de suprimir aquest espai en la gran xarxa.

De moment, ens prenem unes vacances a l'espera de que, a la tornada, estiguem amb més ànims i més ajudes. Moltes gràcies pel vostre enteniment.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, és molt trist el que dieu en aquesta publicació, i és veritat que des de fa un temps la pàgina ha estat parada i poc visitada, en comparació en com era d'activa un temps abans quan entravem tots a veure quines novetats trobavem i quins comentaris havien deixat els nostres companys. Em sembla molt trist que la gent no participe amb el manteniment de la pàgina que un dia ens feia tanta ilusió, sobretot s'ha fet notable aquest cambi en la publicxació de fotos, abans tots corrien per passar les fotos dels sopars i dels concerts per a que foren publicades, ara no en tenim ni de santa cecilia, jo no n'he passat bàsicament perque no tenia camera...però pense que una bona manera de tornar a "activar" la pàgina seria passar les fotos que tingam...
Un bes a tots els membres de la banda i sobretot a l'administració del bloc per a que tinguen ànims per a seguir avant

Eva ha dit...

unes vacances ben merescudes.

Anònim ha dit...

miriam i companyia que tinguen fotos que les passen i les posaran

Anònim ha dit...

perquè la gent no comente tant no vol dir que la pàgina no siga visitada, ademés cal dir que aquesta banda com tots sabem és una banda jove, la major part està estudiant i no té temps a comentar encara que passem tots els dies a vore que hi ha de nou, i aquestes vacances ens venen molt be a tots! si vols que publiquen més fotos agafa la càmera les pròximes vegades i passa-les tu a l'administració.

Anònim ha dit...

Es veritat, si no comentem no vol dir que no visitem la pàgina, sino mireu el contador de visites

Anònim ha dit...

Eva, tens molta raó.

En quant a les fotografies, jo en vaig fer i les he passat per a que puguen ser penjades.

No vos preocupeu que quan torne a funcionar la pàgina, ho publicaran quan puguen, segur que si!!!!!!

Bessets a tothom!

Anònim ha dit...

No nireu a tancar el blog d la banda, no ?? jo comente i entre moltes vegades a llegir els comentaris i a veure les novetats i no m'agradaria com a membre d la banda k tancaren la wep a mi almeñs magrada molt.
Un bes a tots i anim!!

Anònim ha dit...

Açò es veia vindre. Ja ho he dit en altres ocasions. El problema principal es que ens agrada que ens ho donen tot escudellat, però resulta que el que escudella també es cansa. Però, vinga, que sou molta gent. Animeu-se a mantenir la pàgina, que en el fons es el reflexe de la vostra identitat.

Anònim ha dit...

Enhorabona pere, que continues així!

Anònim ha dit...

esta pàgina ja dona pena...........

Anònim ha dit...

.........sembla mentira que ningú tinga cap proposta, comentari, inquietud, ideies noves.....ganes de fer algo per la banda.................i es una llàstima que la millor de les pàgines de les bandes de música de la comarca caiga en aquest pou tan fons....

Anònim ha dit...

...es possible que siga el reflexe de algo més seriós???

Anònim ha dit...

...no sé, no sé, algo de em quadra. Ja direu quin es el motiu, si algú s'atreveix, es clar.

Miguel Vives ha dit...

He estat llegint els comentaris que han anat sorgint i en tots es detecta que aquest blog és necessari o més bé convenient. Es nota certa preocupació. Cal pensar per això el què assenyala el comentari 11, un poc exagerat, i que diu literalment: "es una llàstima que la millor de les pàgines de les bandes de música de la comarca caiga en aquest pou tan fons". Jo us dic que no hi ha moltes pàgines a la comarca així, però sí a altres comarques. No sóc músic sinò simpatitzant. Però m´agrada participar en les coses del meu poble i en aquest blog estic participant. LES I ELS MÚSICS, totes i tots, amb les seues fotografies, comentaris, reflexions, acudits musicals, història, HI HAURÏEN DE FER BULLIR EL BLOG, que no donara abast l´administrador i si cal, ajudar-li amb les tasques editorials.
Dit això, crec que és un gran repte per a tots vosaltres que conegueu això de reptes, el fer UN BLOG MILLOR DE LA MILLOR BANDA.

Anònim ha dit...

Xiquets que ja tenim el viatge de París ahí!!! Ahí van alguns acudits, ho senc estan en castellà!

Entró en una fiesta, y una señora que estaba tocando el piano le preguntó.
-¿Le gusta la música?
Y él le contestó:
-"Mucho. Pero no importa, siga tocando"


¿Qué hay que hacer para que un guitarrista baje el volumen?... Ponerle una partitura delante.


Durante un concierto, el flautista se saca un moco impresionante y alguien del público grita
-Flautista animal!
El director mira enfadado hacia la platea, pero sigue dirigiendo. Al rato, otro moco del flautista y otra vez gritan
-Flautista animal!
El director cabreado mira amenazador al público, pero continúa en su trabajo. Finalmente otro mocazo del flautista, y de nuevo
-Flautista animal!
El director detiene el concierto, pone al flautista al frente del escenario y se dirige al auditorio muy enfadado
-Quisiera saber quién, desde el anonimato y oculto entre la multitud, le ha gritado "Flautista" a este animal!


¿Cuál es la diferencia entre un saxo barítono y una motosierra?... El cansancio.



Si te estás perdido en el bosque, ¿quién puede indicarte el camino correcto?... ¿un saxofonista afinado, un saxofonista desafinado, o Papá Noel?...El saxofonista desafinado, los otros dos son alucinaciones.



¿Cuántos trompetistas hacen falta para cambiar una bombilla?... Cinco, uno para sostener la bombilla y cuatro para decirle que ellos lo harían mejor.



¿Cuántos tubistas hacen falta para cambiar una bombilla?... tres, uno para sostener la bombilla y dos para beber hasta que la habitación de vueltas.



Un tubista hablando con un amigo
-¿Oíste mi último recital?...
-Eso espero!

Anònim ha dit...

A mi això de que la pàgina dóna pena i que és el reflexe de algo més seriós... em fa risa.

Ací el que passa és que, molt comprensiblement, el senyor Blogspot està cansat. Dur un blog es treballós, i més al nivell que ho estava fent ell.

El que necessitem és que la gent s'implique, no només en posar comentaris, sino des de dins. Vamos, un poquet d'ajuda per a mr. BS, que al final, roda i volta, ací sempre pringuen els mateixos.

Que dóna molt de gust rebre un correuet on diu que hi ha nova publicació i noves fotos,però... algú les ha de montar! No es fa asoletes.

Aixina que ànim, si tant ens agrada el blog, que es note i que apareguen voluntaris per a currar també, i després se n'aneu de sopà per a celebrar la feina ben feta!

Anònim ha dit...

Això ja m'agrada més. Veieu, xino xano, anem participant sense adonar-nos. Però... ningú s'atreveix a dir el que passa en realitat.

Anònim ha dit...

Ieeee xiquets que ja queda menys per al viatge a Paris....que be que mou pasarem!!

Anònim ha dit...

Jo trobe que hi hauriem de fer una reunió amb tots els músics per vore qui està disposat a colaborar des de dins per poder mantenir aquesta pàgina. Tal volta hi haja gent que podria fer ho i per timidesa no ho diu. Que trobeu?

Anònim ha dit...

Deixadesa total de pàgina. Depriment.

Anònim ha dit...

Estem d'examens

La de la mochila azul ha dit...

Faig una crida al Cronista Oficial de Gata, En Miguel Vives, que sembla ser l'única persona que pot moure aquesta pàgina per donar-li un nou aspecte i un gran interés.

Eva ha dit...

Veig jo que hi ha certa gent molt interessada en cremar aquest blog, que baix un anònim sols saben fer crítiques i atacar. Per què no donem la cara tots un poc? I si tant mal i deixades estan les coses, podríem donar sol·lucions d'alguna mena, no trobes? Hi ha un comentari que diu de fer una reunió entre tots els músics per buscar gent que vulga col·laborar i per la meua part, com a músic pense que és una bona idea.

La de la mochila azul ha dit...

Aquest blog no el vol cremar ningú, està cremat des de ja fa molt de temps, tot i això havent-se succeït algun que altre comentari que haixí ho advertia.

Requiescat in pace. Amen.

Anònim ha dit...

Tu estàs més flipà que una mona!...aquest blog està molt viu, igual que la Banda

La de la mochila azul ha dit...

Si, tens raó, de veres està viu. La quantitat de comentaris des de'l dia 10, fins avuí, dia 15, es tan voluminosa que no he pogut dedicar tot el temps que m'hagués agradat per poder llegir-los.

No res i avant.

Anònim ha dit...

este divendres no hi ha assaig????? axò com és?

La de la mochila azul ha dit...

La crisi, tio, la crisi.

Anònim ha dit...

Esta xiqueta porta massa pes a l'esquena i es veu que li afecta al cabet...

Anònim ha dit...

jajaja!