Pàgines

03 d’octubre 2009

VI Programa de Concerts d'Intercanvis Musicals '09....


Com cada any, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) proposa una sèrie de Concerts d'Intercanvi entre Bandes de Música de la nostra terra. Com ja vam anunciar en la passada publicació, aquest any la nostra associació musical ha participat en aquest tipus d'esdeveniments amb la companyia de la Unió Musical de Beniarbeig.

D'aquesta manera, el passat dissabte 26 de setembre, en el Casal de la Música del nostre municipi va tindre lloc el primer d'aquestos Concerts d'Intercanvis Musicals. Amb un més que nombrós públic, a pesar de les inclemències metereològiques, la Unió Musical de Beniarbeig i la nostra Banda Unió Musical de Gata ens van oferir un magnífic programa què va arrancar nombrosos i sincers aplaudiments de totes les persones allí presents. En primer torn actuà la Unió Musical de Beniarbeig sota la batuta d'en Jose Luís Grau Sapiña interpretant un pas-doble de P. Marquina títolat "Cielo Andaluz". Després continuaren amb l'obra "Highlights from Chess" del compositor Johan de Meij, per acabar amb l'exòtica "Os pássaros do Brasil" de Kees Vlak. Després d'un breu descans, arribà l'hora de la nostra Banda què, sota la direcció de Jaume A. Signes, va donar inici a la seua actuació amb la rapsòdia masera "Pepe el Rompe" del mestre valencià Ramón García i Soler. Després d'aquesta obra, què incloïa la música de dues dolçaines, arribà el moment d'interpretar "The Godfather Saga" de Nino Rota i Carmen Coppola, per acabar amb l'espectacular "Symphonic tune of a Revolution" del compositor Heinz Weitzendorf. Per finalitzar el Concert, les dues Bandes participants pogueren gaudir d'una "picaeta" en la part alta del local.

Ara, com és necessari, serà el torn de que la localitat de Beniarbeig aculla els nostres músics. Per aquesta raó, el pròxim diumenge 04 d'octubre a les 10.30h. tindrà lloc el Concert d'Interncanvi d'ambdués Bandes. Aquest Concert comptarà amb un programa similar i esperem que l'actuació siga igual de correcte com ho fou en el nostre poble.

Aprofitem l'ocasió per recordar a tots els músics i companys que la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos actuarà el pròxim dissabte 17 d'octubre en el camp de futbol de Mestalla en l'encontre entre el València CF i el FC Barcelona. Com no, també recordar a tots els músics que ja tenen al seu abast els assajos d'octubre.

En pròximes publicacions els informarem sobre altres novetats, així com de les millors fotografies dels concerts i eixides de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

Gràcies per la seua constància...


Fem Blog... fem Banda!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

amunt valencia!

Anònim ha dit...

els catalans del nort vos pegaran un repassó als catalans del sud de "cojon de mico"

Anònim ha dit...

jajaja!

Anònim ha dit...

catalans del sud?

Anònim ha dit...

puta barça i puta cataluña....putos catalans!!!!!!

Anònim ha dit...

puta barça i puta cataluña....putos catalans!!!!!!

Anònim ha dit...

Ieeeee xiquets i xiquetes, el dissabte 17 a les 22 h. València-Barça....i la Banda de Gata estarà allí!!!!

Anònim ha dit...

Dir-nos Catalans es la millor forma de dir-nos Valencians. Països Catalans per sempre.

Anònim ha dit...

A veure, cadascú pot expresar-se com vullga i pensar de maneres molt diverses, que en la varietat està el gust, però crec que no és nessesàri parlar amb paraules ofensives, hi ha moltes més maneres més inteligents i efectives de fer mostrar la propia opinió...

Visca la Banda!!

Anònim ha dit...

Molt ben dit. I si pot ser, en aplicació d'aquest comentari de dalt del meu, li demanaria a l'administrador del blog que llevara aquestos dos comentaris en els que sols s'aprecien insults sense cap altra explicació.

Anònim ha dit...

Hi ha moltes formes de pensar però cal respectar als demés!!! I sempre són els mateixos els que insulten i són els que més deurien ser insultats! A més a més aquest és un blog de música, de la banda, no de política ni res d'això!!!

Anònim ha dit...

Anem a veure. En cap moment ací s'ha parlat de política. Que jo sapiga, pel que he llegit, només s'ha fet referència als Països Catalans o Països de llengua Catalana, es a dir, els territoris en els quals la llengua autòctona es el català, o bè els territoris que formen part d'unitats geohistòriques de predomini català.

Siguem un poquet prudents a l'hora d'emitir comentaris que puguen induïr a confusions sense sentit.

A més a més, pense, que qualsevol suggerència que puga deixar-se en aquest blog, per necessitats del propi contexte, pot vore's necessitada d'utilitzar referències que no necessariament tinguen que parlar únicament de música.

Per exemple, jo podria dir: "La Banda de Gata es la millor dels Països Catalans". Com veieu, he parlat de la Banda, però també de la seua situació geogràfica.

Però bo, tampoc cal fer una muntanya d'una simple penyeta.

Ànims a tots els músics i seguiu lluitant per tot allìo en el que creieu.