Pàgines

18 de setembre 2009

Arranca la nova temporada...

Com es sabut per tots, setembre és un mes on de nou la gent torna a les seues rutines diàries i els seus treballs. De la mateixa manera, els estudiants i professors tornen a omplir les escoles, instituts i universitats. Tothom es posa en marxa per encetar, amb força, una "nova temporada". Per totes aquestes raons, la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, no podia ser menys i també enceta una nova publicació per anar posant al dia als seus visitants i fidels amics.


Com tot el món, la nostra estimada agrupació musical ja està preparant-se per a les seues primeres actuacions. Una d'elles, i la més pròxima, serà el Concert d'Intercanvi que realitza tots els anys. Aquesta vegada la Banda escollida amb la qual compartirem l'honor de celebrar els nostres concerts serà la Unió Musical de Beniarbeig. El primer Concert tindrà lloc en el nostre municipi el pròxim dissabte 26 de setembre, mentre que l'altre Concert es realitzarà en la localitat de Beniarbeig el 04 d'octubre. A més d'aquestes importants actuacions també cal informar-los que la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos té entremans altres projectes interessants i ben curiosos. Un d'aquests és l'actuació que realitzarà en el camp de Mestalla en València el pròxim mes d'octubre en motiu de la celebració del partit de futbol entre el València C. F. i el F. C. Barcelona.


Finalment, i com a notícia important, cal esmentar que el passat dissabte 12 de setembre tingué lloc en la plaça de bous d'Ondara l'elecció del nou Himne Comarcal de la Marina Alta. Les obres finalistes foren interpretades per l'Agrupació Musical de Teulada i entre elles s'escollí l'obra guanyadora què passarà a ser el nou himne de la nostra comarca. Aquesta fou "Les set fonts" del pegolí Ferran Ferrando. L'obra serà estrenada oficialment en el Palau de la Música de València ja que estem davant del primer himne a nivell comarcal existent. A més, cal esmentar que tots els diners aconseguits en aquest acte del passat dissabte seran per a una important obra benèfica. Per a més informació us deixem un enllaç amb la notícia del periòdic comarcal El Canfali: http://www.canfalimarinaalta.es/default.asp?resol=&link_directo=noticia&id_noticia=21177





Finalment també us informem que ja podeu gaudir d'un nou vídeo en l'apartat de la "Videoteca de la Banda". Esperem que us agrade així com totes les novetats que tenim previstes.

Arranca la temporada 2009/2010 i ho fem com sempre dient:
Fem Blog... Fem Banda!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Hay alguieeeeeeeeeeeeennnnn?

Encara esteu de vacances o què?

Anònim ha dit...

El de sempre, ací no hia cristo que escriga res de res. Açó sen va a pique, xiquets.

Anònim ha dit...

Tu si q ten vas a pique! El que passa és que estem tots estudiant com a negres els papers del concert de demà! Que un músic no sols ix de festa, també hi ha feina darrere!

Anònim ha dit...

Xiquets i xiquetes sou lo milloret!!!

Anònim ha dit...

El concert del diumenge a les 10:30 del matí!!! que fem ampalmem

Anònim ha dit...

ampalmà!!!

Anònim ha dit...

jo també dic d'anar al cabrerot, i ampalmar-ho tot. És la millor opció!!!