Pàgines

17 d’octubre 2009

Una vegada més, el Mestalla...

Com molt ja saben, avui, dissabte 17 d'octubre, es juga un important partit de futbol en el mític camp de Mestalla de la capital del Túria. L'esdeveniment és de gran escala, i per aquest motiu, el partit d'aquesta nit del València C. F. contra el F. C. Barcelona serà amenitzat per la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

Ara bé, cal recordar que aquesta no és la primera visita de la nostra associació musical a un esdeveniment d'aquest tipus. En matèria "futbolística",i més concretament podríem dir "mestallística", la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ja ha tingut el privilegi de posar música a importants partits d'anteriors lligues de futbol.

Com aquesta és una matèria de memòria, ningú millor que el nostre Cronista Oficial, Miguel Vives, per fer-nos un petit escrit rememorant aquests esdeveniments. Així que us deixem amb les paraules del nostre amic i fidel col·laborador, Miguel. Moltes gràcies, com sempre, per la teua participació.

I aquesta nit... que guanye el millor!!!


SEGONA VISITA A MESTALLA
La primera va ser fa dotze anys

La Banda Unió Musical de Gata es pot considerar privilegiada. Per segona vegada visita el camp del Mestalla per tal d´amenitzar els prolegòmens i el descans d´un "plat fort" del futbol, tot un clàssic València-Barça.
Es torna a repetir la història. Fa dotze anys ja va ser un altre partit televisat per les autonòmiques i ara també.

Repassant la història hem trobat la primera visita de la nostra banda al coliseu valencianista. Fou el dissabte 12 d´abril de 1997. Jornada 33 del campionat de lliga 1996-1997, que guanyà el Real Madrid, quedant el València en el lloc deu. Era partit televisat per les autonòmiques, es jugava a les 20.30 de la vesprada, no com ara que encara es juga a les 22 hores.
Les gestions de l´alcalde d´aquell any Vicent Font Leida donaren els fruïts esperats. Era president de la banda el sempre recordat Alfredo Escortell i dirigia la formació musical gatera, Jaume Miquel Monfort. El partit fou València-Atlètic de Bilbao, també tot un clàssic. El resultat fou abultat i guanyà per golejada, 5 a 2, el conjunt "che".

Ara toca repetir la història, però amb més classe i amb experiència. Alguns repetiran, altres seran nous en els passacarrers per dins la xespa del Mestalla, però tots portaran ben alt el nom de GATA i de la seua banda UNIÓ MUSICAL.
Ja ho saben els que no acompanyen als músics, tots atents i concentrats per tal de veure alguns segons a la banda de Gata, perquè demà la Sexta, Canal 9 TVV i TV3, entre d´altres cadenes emetran el partit en directe el partit València-Barça de les 22 hores i la valenciana començarà a les 21.15 hores un programa especial de Minut a Minut, amb la qual cosa podrïen donar més detalls de la banda de Gata. També la catalana farà el pre-partit o la prèvia, com es diga...i hi haurà que fixar-se.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

m'he aborronat mentre llegia el que ha escrit Miguel Vives.
esta nit, a donar-ho tot banda!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Miguel, persones com tu son els que fan cada vegada més gran la banda del poble, la banda de tots.

Anònim ha dit...

i exa pallissa de cojón de mico??

el barça va ixir viu de miracle!

Anònim ha dit...

Mireu que ha ixit al SPORT:

Messi y Alves, malabaristas

En el calentamiento se pudo ver a Leo Messi y Dani Alves haciendo malabarismos con diferentes toques de balón. El brasileño puso a prueba al argentino lanzándole el esférico con un poco de malicia para obligarle a evitar que el balón impactara en la banda de música.

Anònim ha dit...

Acabe de llegir el comentari del nostre ben estimat Miguel Vives i no puc passar sense rectificar un xicotet esvaró que ha tingut al dir que el dissabte, dia 17 dels corrents, ha segut la segona volta que la Banda de Gata ha visitat el Mestalla, perquè realmente es la tercera.
La segona volta va ser el dissabte, dia 20 DE NOVEMBRE DE 1999 i, mira com son les coses, l'encontre també siguè València-Barça.
Posats a fer una mica d'història tinc que dir que l'Alcalde de Gata per aquelles dades era En Gabriel Feliu Pedro que, supose, també s'encarregaría de fer les gestions oportunes perquè una banda tan humilde acudira a un partit tan important (i es que com tot en esta vida s'ha de tenir un enxufe amb un cable que aguante molta potència).
Bo, doncs tornant al desenvolupament del partit he de dir que, malauradament pels blaugrana, els valencians els varen pegar bon repassó, ni més ni menys que 3 a 1 va guanyar el València.
L'equip blaugrana tenia lessionats a aquelles figures com Rivaldo, Abelardo i Bogarde, que no jugaren eixe partit. L'entrenador del Barça era Van Gaal.
Les alineacions varen ser les següents:

En el València: Palop, Angloma, Bjorklund, Pellegrino, Fagiani, Milla, Kily, Fanirós o Gerard, Medieta, Illie y Caludio López.

En el Barça: Arnau, Reiziger, Frank de Boer, Sergi, Guardiola, Ronald de Boer, Cocu, Luís Enrique, Figo, Kluivert i Zenden.

l'Àrbitre: Pérez Lasa

I el partit s'escomençà a les 21.00 hores.

Ah, i una última cosa al que ha escrit el comentari de dalt de tot:
Jo també em vaig aborronar, i possiblement més que tú, PERÒ VA SER PERQUÈ FEIA UN FRET QUE CAGAVA.

Doncs bé, ara ja sabeu la realitat de la questió. Espere que Miguel no s'ho prega a mal. Tot sigui dit per donar la informació que cal.

Anònim ha dit...

si q fea fred si, i no estavem sentats al mateix lloc sino q estavem al corner on ens van fer els ultres tocar el paquito el xocolatero el dissabte passat.

Anònim ha dit...

mare meua quin fred...!!!!