Pàgines

02 de març 2009

Ja tenim nou apartat...

Fa uns dies us parlàvem de uns "nous aires" en la redacció d'aquesta pàgina web amb la creació d'un nou apartat sota el títol "Diari d'una Banda". A partir d'avui aquest nou apartat ja és una realitat clara i ja podeu anar visitant-lo i coneixent més i més la història d'aquesta Banda més que centenària.

En aquest nou apartat anirem capítol darrere capítol, i de la mà del nostre benvolgut Cronista Oficial del poble de Gata, Miguel Vives, aprenent més sobre la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Per accedir a aquest nou apartat sols heu de fer click en el vincle que hi ha a la barra lateral de la pàgina web.

A més us informem que ja teniu un nou vídeo en la Videoteca de la Banda i pròximament les millors fotos del diumenge de Santa Cecília 2008 que encara ens queden en el tinter, així com certa informació interessant.

A passar-ho bé companys!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la publicació de diari d'una banda! És molt interessant.

Anònim ha dit...

Es una secció molt interessant,sobretot perque la banda ara mateixa està formada de gent molt jove i d'aquesta manera podem conèixer l'historia de la nostra Banda.

Anònim ha dit...

enhorabona...!!!

Anònim ha dit...

VULL APROFITAR LA OCASIÓ PER FER UNA CRIDA A LES AUTORITATS QUE ENS GOVERNEN PERQUÈ PRENGUEN CONSCIÈNCIA DE LA TASCA TAN IMPORTANT PEL POBLE DE GATA QUE DES DE FA MOLTS ANYS ESTÀ FENT EL NOSTRE COMPANY I VEÍ MIGUEL VIVES. SÉ DE PRIMERA MA QUE TÉ RECOPILADA GRAN QUANTITAT D'INFORMACIÓ I FOTOGRAFIES INTERESANTÍSSIMES DE LA HISTÒRIA DE GATA I, PER TANT, NO HI HAURIEN DE DEIXAR PERDRE LA OPORTUNITAT DE FER-LI COSTAT SERIOSAMENT PER EDITAR-LI UN LLIBRE BEN COMPLET. COM VA DIR ELL EN UN COMENTARI PUBLICAT EN CERTA REVISTA DEL POBLE, ASABENTANT-NOS DEL NOSTRE PASSAT, CONEIXEREM LA MAJORIA DE QUESTIONS DEL NOSTRE PRESENT, SENSE OBLIDAR-NOS DEL QUE ENS DEPARA EN EL NOSTRE FUTUR.
M'AGRADARIA QUE LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL I ELS MUSICS, ENTITAT CULTURAL MÉS IMPORTANT DEL POBLE, FEREN UNA MICA DE FORÇA PERQUÈ TOT AÇÒ PUGUÉS PORTAR-SE ENDAVANT.

MOLTES FELICITATS, MIGUEL, PER ESTAR SEMPRE DISPOSAT A ENGRANDIR CULTURALMENTE AL TEU POBLE. HAURIEM TOTS DE APENDRE UNA MICA DE TU. TAL VOLTA AIXÍ APENDRIEM A RESPECTAR I ESTIMAR LA NOSTRA GATA QUE SE'NS ESTA ANANT DE LES MANS EN TOTS ELS SENTITS.

Anònim ha dit...

Avui, 8 de març, dia de la DONA, vull tindrer l'honor de felicitar a totes les dones de la Banda. Són l'exemple de la cultura del nostre poble, la continuitat massiva d'una banda que sense elles mai seria el que es avui en dia. Recorde a Consol, la primera dona que va entrar a la Banda, precisament en uns temps en que posiblement no estiguera molt ben vist. Ferma a la seua voluntat i esperit va deixar gran llavor pel futur; a la vista ho tenim.

Sou mereixedores de tot el respecte per la vostra constància, per la vostra inteligència, perquè enteneu la vida molt millor que nosaltres, els homes...

Si..., ja sé que tú, home que estas llegint aquestes paraules, et somriuràs de vorer la ocasionalitat en que han segut postes. Ho havera pogut dir qualsevol dia de l'any, es veritat. Però valguen els dies de celebracions per què puguem parar-nos a...filosofar un poquet en les causes.

Fixeu-se'n si la dona es important en la nostra existència que els fills sempre es recolzen en sa mare quan les coses no surten be. Expresions com "ai, mare!", "mare meua!" les podem sentir en tot moment pel carrer en qualsevol conversació de trascendent contexte. I no cal anomenar els ja clàssics tatuatjes que fan honor a les mares amb allò que diu: "amor de madre".

Algú, en alguna ocasió, ha vist algún d'estos tatuatjes abm la inscripció "amor de padre"?????. Jo no.

Així, doncs, felicitats a totes les dones i, en especial, A TOTES LES DONES DE LA BANDA.

Anònim ha dit...

Què bonic l'escrit anterior.

Molt bé, i més, si ho ha escrit un home. Cada vegada més, les dones estem més valorades i tenim més força. Però no és per llàstima de res ni de ningú, és perquè ens ho hem guanyat dia a dia.

Què tots aprenguen d'aquest exemple d'home.

Moltes gràcies

Una 'dona'

Anònim ha dit...

i ademés estàn BONISSIMESSSS....!!!!





un home.....

Anònim ha dit...

Tu ho has dit. Unes bones i les altres, millor. Ai, senyor! El cabet sempre a la feina!.

Anònim ha dit...

Hola! Hi ha algú ahí?

Ací no escriu ni l'apuntador.

Anònim ha dit...

Mira que eres lindaaaaaa....que preciosa ereeessss......