Pàgines

17 de març 2009

Alguna novetat...

Aprofitem l'ocasió ràpidament per informar-vos a tots de que ja podeu gaudir d'un nou vídeo que podreu visualitzar en l'apartat de la Videoteca de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Aquest és un nou montatge sobre Santa Cecília 2008. Recordem que les fotos del dissabte 22 de novembre eixiran publicades en pròxims dies, setmanes o mesos degut a que per problemes tècnics i internàutics la feina està molt complicada. A tot això, els vídeos prompte es donaran per finalitzats.

També volem sugerir-vos que ens anuncieu a través de comentaris quina obra de música de Banda voleu que siga la pròxima en sonar en la pàgina web de la Banda. Us aconsellem que no escolliu obres excessivament llargues ni amb moltes parts. Aquella obra més comentada o més sugerida serà l'escollida. Demanem participació!!! Vinga, animeu-se.

Finalment us recordem que teniu a l'abast els pròxims assajos i actuacions de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos per estar avisats.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

la suite hebraica que es curteta

Anònim ha dit...

poseu Guillermo Tell...el pasaje més famós

Anònim ha dit...

exodo

Anònim ha dit...

faig referència a un comentari deixat en l'apartat de baix:
abans de res, dir que no sóc una flauta.
després, podria seguir diguent que les flautes no són una secta, simplement són un grup de gent (xiques en el cas de Gata) que es venen molt a bé, que tenen molta amistat entre elles i res més.
en fins, hi ha gent per a tot.
ànim flautes, no decaigueu!

respecte a l'obra, alguna part de BEE CEE BEE GEE.

Anònim ha dit...

A vore que vol dir aixó de mampendre a les meues flautetes... Jo també me quedat un poc "ojiplática i fueracasillada" al llegir el comentari.

Deixeu-les pobretes, un grupet de gent que es porta beníssim i ho compartix tot? Ja m'agradaria a mi que tots forem aixina ja...

Visquen les Flautes, els Saxos i LA BANDA DE GATA!!

OBRA: Ross Roy

Anònim ha dit...

ole ai noe per mi ross roy!

Anònim ha dit...

Ja que anem a fer un concert de marxes de provessor, podrien posar Jerusalen

Anònim ha dit...

o Palio Blanco

Anònim ha dit...

VOTEM PER LA SEGONA PART DE BEE CEE BEE GEE (la de la mar tope hawaiana)

Anònim ha dit...

El tio Pep s'en va a Muro