Pàgines

19 de febrer 2009

Nova secció: DIARI D'UNA BANDA...

Com ja us vam anunciar en la passada publicació arriben nous aires a la redacció de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Com diu el nom d'aquesta publicació, un col·lectiu centenari, amb quasi 150 anys d'edat, com la nostra societat musical, ben bé mereix tindre un diari que ens mostre el seu llarg camí pel món de la música. I és que, si ens parem a pensar, sabem quina diferència cronològica hi ha entre aquestes dues fotografies?




Lògicament saber-ho no és tasca senzilla. Per això, entremesclant la història i les instantànies (testimonis vius dels nostres músics), tenim el nostre amic i Cronista Oficial del poble de Gata, Miguel Vives, amb l'ajuda del qual ens assabentarem de tot allò que fou notícia passada i recent. Perquè la història de la nostra Banda ens interessa molt o és que no us pica la curiositat per saber quines són les majors diferències entre aquestes altres dues imatges?




DIARI D'UNA BANDA us convida a repassar la història i els moments més importants per alguns, els més agradables per a altres, però, sense dubtes, el més significatius per a tota la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

A través d'aquest nou apartat aneu a conèixer tot allò que ocorria en el nostre poble amb relació a la seva Banda. Un interessant viatge que no podeu deixar de fer. Perquè la història és allò que ens fa ser com som. I per anar obrint gana, ací us deixem el començament de la primera edició, la qual podreu veure d'ací pocs dies. A viatjar per la història de la Banda, a passar-nos per Diari d'una Banda:



Diari d'una Banda (1a edició)


Ací comença un passeig virtual, escrit i visionat per la història d'una Banda "més que centenària" com solen dir les cròniques actuals. I és que d'ací 11 anys, és a dir, en el 2020, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos complirà la bonica xifra de 150 anys.


Anem a fer unes quantes pinzellades dels primers anys de la nostra Banda, la Banda de Gata, per recrear-nos més en els últims 25 anys, que és la història més recent.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a Miguel Vives per la tasca tan important que està fent amb la recopilació d'aquests documents que són la història de la Banda. Perque aquesta Banda és el que és gràcies a tots aquells que han format part d'ella.

Anònim ha dit...

cuan la banda faja 150 anys ho haurem de celebrar a lo grandeeee....!!!!

Anònim ha dit...

Al 150 aniversari de la Banda la tenim que fer ben grosa......

Anònim ha dit...

colló tu!! falten 11 anys xa fer 150 anys de banda i ja steu pensant an la festa!!!!