Pàgines

01 de març 2008

Eliminada l'ansietat...

El passat divendres 29 de febrer tingué lloc la conferència "Com superar l'ansietat escènica en els músics" impartida pel professional Guillermo Dalia. La conferència, com molts ja sabreu, estigué d'allò més interessant i, a més a més, fou molt instructiva. El públic assitent pogué gaudir d'una explicació clara, concissa i diàfana sobre allò que és l'ansietat escènica, com superar-la i amb quines mesures evitar-la. Un primer èxit dins del "I Cicle de Conferències de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos" organitzat per la mateixa Banda, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura del M. I. Ajuntament de Gata de Gorgos. Espere que la següent conferència siga tant interessant com aquesta, que de fet, segur que ho serà.

Mentre fem una recopilació de fotografies de la conferència i del sopar de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos que tingué lloc just després de dita conferència, ja podeu gaudir del nou "Músic del mes". Ací us deixem una petita relació dels primers classificats de les votacions i enhorabona a tots els votants del guanyador:

5a posició: Joseph Haydn (amb 5 vots, un 6.85% de participació)
4a posició: Marin Marais (amb 12 vots, un 16.44% de participació)
3a posició: Antonio L. Vivaldi (amb 10 vots, un 13.70% de participació)
2a posició: Pablo Sarasate (amb 18 vots, un 24.66% de participació)

1a posició: Johann Sebastian Bach
(19 vots, un 26.03% de participació)

A partir del pròxims dies ja podreu gaudir d'una nova enquesta per votar el "Músic del mes" de abril, així com podreu veure les fotografies més interessants del 29 de febrer. Per aquesta raó, us preguem que ens envieu, si teniu, fotografies i/o vídeos a la nostra adreça electrònica amb la màxima rapidesa.

Salut a tots i, com sempre diem,


Fem Blog... fem Banda!

27 comentaris:

Anònim ha dit...

per favos senyor blogspot, farà vosté un altre video de fotos com el de l´anterior sopà, esta de puta mare...

Anònim ha dit...

la veritat és que a mi l'ansietat me la va llevar pero a l'endemà tenía un malestar general....pot ser foren els cubates de després????

Anònim ha dit...

Ah, però els cubates son una manera de llevar l'ansietat escènica???

Doncs ara sols faltaría una ponència sobre com llevar els efectes de la petà.

Ara que, si la petà es molt forta, sería més una questió del Centre de Salut que d'un psicòleg.

Açò s'embolica molt, tu.

Anònim ha dit...

és una conducta d'escape... o pot ser, també d'evitació... depén de com es mire al públic, si doble, o triple... jajajjajaja

Anònim ha dit...

jajajaja que bons els comentaris...tenen molta rao!!
ayyy, que be va estar la festeta del divendres!! =)


un beset a tots!!

Anònim ha dit...

La veritat és que ens ho vam passar super be; deuríem d'ajuntar-nos més voltes, com per exemple, els divendres després dels assajos anar-nos-en de festeta...

Un beset per a eixos quatre de sempre, que ens quedem sempre fins al final. Sou lo millor!!!

Anònim ha dit...

i com no... LA CONFERÈNCIA TAMBÉ VAV ESTAR BÉ!!!!! ENS VAM ENSENYAR MOLTES COSES!! GRACIES ALS Q AU VAN ORGANITXAR!

Anònim ha dit...

si si la conferencia molt be i tot aixo pero a tots mos importa mes el de despres siga sopaeta o algo mes...

Anònim ha dit...

perquè tu sigues un ignorant que tan sols pensa en posar-se hasta el cul, no cal q penses qls atres son axina! hi ha gent que li agra anar a llocs aon saber com millorar la seua calitat de vida!

Anònim ha dit...

Per exemple, els de la tercera edat van als balnearis..........

Viga, va, no vullguem ser ara moralistes que les xarles poden ser instrutives, no ho dubte, però les sopaetes i festetes....molt millor.

Que no sabem massa que aquesta vida són quatre dies mal contats...?

A més a més, hi ha vegades que es depren més d'una sopaeta amb els companys que de tot un marató de conferències.

La pràctica fa mestres, t'ho puc assegurar.

Bon vent!!!

Anònim ha dit...

Senyor blogsot, estem esperant ansiosos la publicació de les fotos de la sopaeta post-conferència!! A vore si no es fan esperar massa!
Gracietes!!!

Anònim ha dit...

Últimament note que aquest blog ha perdut molt d'interés, es a dir, la gent ja no escriu tants comentaris com abans.

Animeu-se i no deixeu mai d'escriure, per poc que siga, doneu opinions, critiqueu, bo o roïn, de les crítiques també es depren.

Dediquem un poc més de temps a aquest blog, que es un dels millors de la comarca.

Anònim ha dit...

en això hi ha raó!!
és dels millors blogs que es puguen visitar per ahí!!

tots junts, farem que no es vinga avall...
ànim senyor blogspot, tu ho vals!!

Anònim ha dit...

en quina data es va crear aquest blogspot??

deu faltar poc per a complir el primer aniversari....

Propose una sopaeta de blogspot... per celebrar-ho

Anònim ha dit...

l'aniversari del Blogspot és el 13 de maig...

Anònim ha dit...

El que deia ahir, res de res. Aquest Blog se'n ve avall cagant òsties. No hi ha res interessant que tractar, els comentaris deixent molt que desitjar, més be són roinets...S'intuix que la gent està cansada, no hi han ideies per tirar avant amb ell. Arrancada de bou, parada de burra!!!

Només hi ha interés per anar a sopar i res més. Per això no cal fer un blog, podeu penjar un lletrero al casal o, simplement, cridar-vos pel telèfon i quedar.

Sembla mentira, amb els temes que hi ha per exposar i sobre els que opinar...No cal un cada dia, però els que hi ha ja fan oloreta a vell.

Els usuaris necessitem molt més canya. El que es veu últimament es depresiu i m'enveja no entrar més mai.

Ho senc molt, peró es la meua respetable opinió.

Anònim ha dit...

i per què no dones idees tu?? tant sabut que sembles ser??? a noooooooooooooo que dona + gust criticar i au, a que si?? llàstima que sigues així...

Anònim ha dit...

Això es tot...? Més canya, per favor...!!!

Anònim ha dit...

ascolta tu, si vols que et donen canya vesten a un puticlub de maricons, i quedaràs averiguat...

aquest blog no està fet per crear crispacións ni enveges... esta fet precisament pe aixo que tu has dit, o siga informar-nos i donar les nostres respectives opinions davant diferents temes, que per cert estan molt ben exposats...

es nota que tu tampoc opines aixo d´aquest blog, i sols vols es crear eixe ambient de bulla...

PATÈTIC...

Anònim ha dit...

ja tens el que volies, no?

Anònim ha dit...

L'únic que volia es que el blog s'animara, que escrivireu més, que esteu adormits i no escriviu res amb tanta gent que sou. Està vist que només doneu resposta a les crítiques destructives. Únicament vos he posat a prova i el resultat ha sigut el que m'esperava. Res del que he dit ho he dit a conciència ni en sentiment. Tot el contrari. Únicament vull que s'espavileu i deixeu molts més comentaris, de tot tipus, i que la gent veja que veritablement es meregeu i teniu inquietuts sobre qualsevol cosa que puga afectar a la Banda, siga roin, però també bona.

Anònim ha dit...

torne a repetir...

PATÈTIC...

tot el qe has fet està fora de lloc i no te llógica...el blog el farem a la nostra manera, no a la que tu vullgues...

Anònim ha dit...

No crec que res en el que he dit manque la llògica ni estiga fora de contexte, més be tot el contrari.

Patètic resulta que els de fora la banda que entrem en el blog només puguem enterar-nos de les sopaetes i festetets que feu i de poques coses més. Podrieu tractar temes de música, que n'hi han un carro per ahí. Informar-nos sobre els certamens, cel.lebracions, conmemoracions d'alguna data especial per a la banda, opinions sobre el resultat dels concerts, tant els de la banda de Gata com els de fora, no sé, festivals internacionals, bandes que participen i les seues trajectòries, definitivament, crear un bon nivell en el que no sols vosaltres s'ho cogueu i mengeu, donant la oportunitat a que la gent del poble, o la de fora, puga opinar i donar ideies, perque de tot es depren en aquesta vida. No m'agrada el cercle tancat en el que es mereja el blog i pense que deurieu fer-lo més extensiu i que puguera participar molta més gent.

En certa vegada vaig parlar de grups musicals molt bons que hi han a Gata, que son mereixedors d'aguna menció; ells també fan música.
Tampoc m'agrada el tò absolutista que teniu alguns de vosaltres contestant que el blog es vostre i el fareu com cregueu. Tot el que dic ho dic de manera constructiva i estinc donant ideies per a que milloreu i no es torneu repetitius. Sé que totes aquestes coses costen molt de mantenir, s'ha d'emplear molt de temps, però també crec que alguna coseta més ses pot fer.

Perdonue si he ofés a algú, pero tenia ganes ja fa temps de expresar-ho.

Anònim ha dit...

tens bones idees, pero no dones la cara... de que tens por?

Anònim ha dit...

ara va de persona culta i refinada , recorde que segons tu, la unica manera de fer avant un blog es picant-mos ente nosaltres...

Anònim ha dit...

O no m'expresat be o tú m'has entés mal. Si pots, torna a llegir els meus comentaris i voràs com en ningún moment he expresat el que acabes de dir. No enredrem les coses com no són que després ve el lío. Abur, nen!!

Anònim ha dit...

Per cert, el fet de dur a termer les "bones idees", tal i com les qualifica el tercer anònim dalt d'aquest, no depen de la cara que u puga tenir. L'important es que es porten a la pràctica.