Pàgines

12 de març 2008

Tots tenim un passat... (4a edició)

Després d'estar tres mesos sense fer una publicació d'aquest apartat, tornem amb la quarta edició del nostre "Tots tenim un passat..." de la mà d'una clarinetista molt guapa i que ens l'estimem molt. Parlem d'
Ana Mª Signes

Ací tenim a Ana en la seva plena joventut. Com podem observar ja feia de les seves amb aquest pobre "gosset". I és que Ana sempre ha sigut una de les nostres companyes més festeres i preparades per fer-te passar una bona estona amb la seva companyia. A més, a l'hora de tocar el seu clarinet també és una complidora com ella sols sap.

Doncs, com tots, la nostra Ana "Telefunquen" també va ser una xiqueta que va donar alguns maldecaps als seus pares, per què... no ens digau que no fa cara de "pilleta"? Ara les coses han canviat i d'ací un temps serà ella qui haurà de suportar els maldecaps, però de segur que ho farà encantada.

L'administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos vol agraïr l'ajuda prestada per la nostra "infiltrada" en aquesta edició. Gràcies, Cristina! Lògicament vam recurrir a les fonts més que pròximes, per tenir la millor informació. Milers de gràcies.

Esperem que us continuen agradant les nostres edicions de "Tots tenim un passat..." perquè qui sap si el pròxim seràs tu? Estigueu alerta perquè en qualsevol moment us pot tocar el premi gros, i sempre amb bona fe i amb la intenció de gaudir i fer gaudir a tots els nostres visitants.

I per finalitzar l'edició us deixem amb una sèrie de fotografies de la nostra companya quan era un "bitxet" i des d'ací li donem la més afectuosa sort per a la nova etapa que prompte iniciarà... una abraçada Ana!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

si esque...clarinetista havia de ser! visquen els clarinetistes! i persupost, visca la banda de gata!

Anònim ha dit...

ai que gracieta de fotos!

VISCA LA BANDA DE GATA!

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

això qui és?

Anònim ha dit...

ie si mos regales una tele de lcd pel casal de la musica entrarem al teu blog, ok?

Anònim ha dit...

Per que no:)