Pàgines

26 de març 2008

Tornem de Pasqua, amb coses noves...

Finalitzats els dies de Pasqua, aquest Blogspot torna a la feina oferint-vos una sèrie de novetats i de coses noves que esperem que siguen del vostre gust. En primer lloc voldriem agraïr a tots els músics assistents a les processons de Divendres Sant i de Diumenge de Pasqua per la seva constància i dedicació ja que són dies en els quals fa una mica de "gossera" anar a tocar, excepte si eres músic d'aquesta meravellosa Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

En quan a les innovacions cal esmentar que a partir d'aquest moment ja podeu gaudir d'un vincle en la barra dreta del Blogspot des d'on anar a visitar tota la informació sobre la conferència-concert englobada dins del "I Cicle de Conferències de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos" sota el títol de "La música electroacústica dels nostres dies". Aquesta conferència-concert tindrà lloc el pròxim dissabte dia 5 d'abril a les 19.30h. al Saló d'actes del Casal de la Música (c/ Aromes, núm. 4). Esperem una màxima assistència ja que, de segur, serà una vetllada molt didàctica, interessant i, per supost, important.

També, com haureu pogut observar, ja estan col·locats tots els assajos del mes d'abril. De la mateixa manera, i amb la finalitat d'informar a tots els músics, també em col·locat ja les actuacions que durant tot l'any ha de realitzar la nostra benvolguda Banda de Música.

A fi de minvar el pes de la barra dreta, l'apartat títolat "Banda's Music" on està la cançó que podeu escoltar mentre feu la vostra visita al nostre Blogspot estarà a partir d'ara al final (baix de tot) del mateix. Disculpeu les possibles molèsties. Per cert, cal esmentar que prompte modificarem la música del Blogspot, per això, feu-nos saber quines són les vostres sugerències.

Ja per finalitzar us deixem una sèrie de fotografies del sopar del passat Divendres Sant que alguns músics van fer per passar una bona estona en família; en la família de la Banda. Com sabem que, últimament, publiquem moltes fotografies de festa i no tantes de concerts i/o cercaviles, estem a l'espera d'aconseguir uns vídeos de les processons de Diumenge de Rams i Divendres Sant perquè tothom puga ser testimoni de que la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos sempre que fa un sopar/dinar és perquè abans ha treballat de valent.

Res més, com sempre, estem a la vostra disposició per qualsevol petició, queixa, sugerència o allò que desitgeu. Qualsevol idea que tingueu per millorar el Blogspot, serà més que ben rebuda.

De moment us deixem amb les fotografies del Divendres Sant... sigueu feliços!

21 comentaris:

Anònim ha dit...

ei, podem anar preparant ja la sopaeta per a després de la conferència no?

jejejje

Anònim ha dit...

una bona idea "soparet soparet"

jajajja

Anònim ha dit...

jordi jo m'haguera quedat alli fora a les terrasses ballant en el teu cd,jajaj!!! ai mare, esque meu passe massa be, en la meua banda. un besito fort a tots!!

Paco ha dit...

posi.... molt bona sopaeta... que pena no haver-me pogut quedar.
un altra volta serà!!
fem sopà
fem banda.

Anònim ha dit...

Això que es tanta fam que teniu que sempre esteu sopant i sopant? Es fareu gords, collons!!!

Anònim ha dit...

pufffff..qe nitt club de fans vicente marín!
es que va ser masaaaaaaaa!! ahhhhh
ca bernat.. BO I BARAT!
miriam arabí...loteria per a mi!

puff..ii tantes coses...
pròxim hinme a vicente marín??
el comensament ja esta xiconsss =)

Eva o Jordi..gracies per la currà de les targetes...per acomanar taulaa..nose per tot!

Eva, Jordi, Tere, Noe, Gemma, Cris, Ire... GRÀCIES PER LA SOPÀ D'ANIT! I LA POSTERIOR FESTA ;)

Evaaa..lo de les calces, un puntaso!
jajajajajajaja




i ui a fer-ho de puta mare a teula, com mosatros sabem, normal qe siiiiiii =)







Miriam...socia numero 4!

Anònim ha dit...

uaaaaaaaa!
ma dexat a carmeeeeeen! no pot serrrrrr! XD
nava seguin lorde xl qe estavem asentats
ii ma liatt..o senkkkk!
carmen..sense tu resssssss!

Anònim ha dit...

ma dit un pardalet que alguns de la banda estan marginant a tots als atres i que sen volen anar pel seu costat dexantnos marginats... algu sap algo?

Anònim ha dit...

Marginant com?? Avore asi ningú margina a ningú, si hi ha algú marginat és perquè es margina ell o ella asoles, i que jo sapia no hi ha ningú que estiga marginat. Això és diu ganes d ficar bulla, però ja estem acostumbrats a que diguen de tot. I sempre són els mateixos/mateixes els que ho fan, així que si no saps de que parlar no cal que parles, que per a dir estupideses no val la penar dir res. Ah! Canviant de tema, sabia que la banda era gran, però no tant, a les votacions de doblar a moros han votat casi 100 músics, supose que serà que alguns que han votat no són músics o algo.

Anònim ha dit...

Marginat a l'hora de ixir de festa, marginat alls assajos, marginat a l'hora d nar a tocar a xarangues... ?? A que et refereixes amb això de marginat?

Anònim ha dit...

Que ganes de marejar el pato...
Así ningú està marginat!

xrqe...
LA BANDA SOMOS TODOS!

Anònim ha dit...

estic amb l'últim comentari,
LA BANDA SOMOS TODOS!
així que de marginats, res de res!

Anònim ha dit...

ei, aneu el divendres tots a assajar i així aclarirem la sopaeta de després de la conferència!!!!

Anònim ha dit...

aaaaaahhhhhh!
a esta sopaeta no puc anar...sii es fa després la conferència clar..
xe, xee...
ja ne tinc una altra mig programada!
xo sii aqella es desfà..xsupost...conteu en miiii!! XD


aaahhh ii el divendres después de lassax, algú va a teulaa?
man dit qe fan bous..xo sii algu sanima...mapunteee :)
jajajajajajaj




VISCA LA BANDA DE GATAAAAA!!

Anònim ha dit...

Xe, com estan algunes xiquetes de flipaetes, ¿eh puffffffff?
ji ji ji ji

Anònim ha dit...

pues q fort q em parex... en el temps que fa que estava programada aquesta...

Anònim ha dit...

Jo el dissabte tampoc puc nar de sopar, tinc cumple! Però per una que falle no passarà res... que no men perc cap! I el divendres si voleu que nem a teulà dsprés del assaig per mi bé! jo si voleu agafe al cotxe! Xo no tormarem a les 8 del matí!!! jaja

Gemma

Anònim ha dit...

moments importants, moments unics, moments inoblidables gracies a tots vosaltres!!!

un besito fort a tots!!

Anònim ha dit...

si no fora per eixos ratets....

Anònim ha dit...

Jaume Bernat, no he pogut llegir els comentaris, pero siga el que siga, no façes cas de res. Demostroli a eixa persona lo music que pots ribar a ser. Un bes per a tota la Banda.

Anònim ha dit...

Jaume Bernat, no he pogut llegir els comentaris, pero siga el que siga, no façes cas de res. Demostroli a eixa persona lo music que pots ribar a ser. Un bes per a tota la Banda.