Pàgines

28 de juliol 2011

Ja són festes...

Un any més els carrers comencen a omplir-se d'una olor i d'una sensació única durant tot l'any. Els veïns i veïnes del nostre poble semblen més feliços, enllestits per a la festa i com amb ganes d'acabar amb tot. I és que, un any més, arriben les Festes patronals de Gata de Gorgos en honor al Santíssim Crist del calvari.

Aquestes Festes 2011 venen, com tots els anys, carregades d'importants esdeveniments, protocol·laris o purament d'esbarjo, que no deixaran indiferents a ningú. La Comissió de Festes 2011 ha estat treballant durant tot un any per oferir-nos un important programa a tots els gaters i gateres. I, com cada any també, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos també ha estat treballant per complir amb els actes on participarà durant aquestes Festes.

Com sempre, els i les músics de la Banda Unió Musical de Gata començaran la seua activitat el divendres 29 a partir de les 20.00h. quan, com marca la tradició, acompanyaran el nostre patró en la seua baixada des del calvari fins l'Església parroquial. Acte seguit, i després de sopar, la Banda de Música acompanyarà els protagonistes de les Festes: la quintà infantil i la quintà major 2011. Amb la música aniran fins el Festival de Festes 2011 per donar inici a aquesta màgica nit.

Després el diumenge 31 de juliol la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos acompanyarà les Carrosses amb bon humor i bona música. Després vindran dies d'esbarjo i diversió fins la nit del 05 d'agost quan, en la plaça de l'Església, tindrà lloc el tradicional Concert-Revetlla en honor al Santíssim Crist del calvari que cada any ofereix la Banda en honor al patró dels gaters.

Les activitats de la Banda acabaran el dia oficial del Santíssim Crist. Així, el 06 d'agost, de matí oferirà la seua música pels carrers de Gata amb una cercavila per anunciar a tots els gaters i gateres que estan de festa. Després aniran fins les cases de la regina infantil i la regina major de festes 2011 per acompanyar els festers i festeres infantils i majors, passant per l'Ajuntament, fins l'Església parroquial on tindrà lloc la solemne missa en honor al Santíssim Crist. Acabada aquesta s'acompanyarà als festers i festeres i autoritats fins la mascletà i fins el vi d'honor. Ja per la vesprada tancarem els esdeveniments de la Banda amb la tradicional pujada del patró fins el calvari.

Com poden comprovar són unes dies de festa i treball per als nostres músics. Dies on la diversió, el bon humor i l'alegria han de manar per damunt de tot i, gràcies a la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata, esperem que també estiga ben present la bona música.

Molt bones festes a tots!!