Pàgines

08 d’agost 2011

Fins ací les Festes 2011...

Acabada la primera setmana d'agost és també el moment de dir "adéu" a les festes patronals del nostre poble. Un any més s'han anat produint els diferents esdeveniments que amb molt d'esforç i treball havia preparat la Comissió de Festes 2011. I, com cada any també, la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ha sigut protagonista en diferents actes.

Han sigut unes festes amb molts i bons moments per a tot el poble en general i també per alguns músics en particular. Sobretot el grup de músics que han estat protagonistes com a quintes i quintos 2011. A tots ells els felicitem per aquestes festes que han passat i que, de ben segur, sempre tindran present en la seua memòria.

Com sempre, la nostra Banda Unió Musical de Gata va acompanyar el nostre patró en la seua baixada del calvari. Acte seguit va acompanyar també als festers i festeres d'enguany cap al seu Festival on, a pesar de la inesperada pluja, la música no va cessar ni un minut. Igualment la desfilada de carrosses celebrada el diumenge 31 de juliol va comptar amb els i les músics de la nostra Banda. Finalment, per tancar amb els actes on participa la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos cal destacar la Revetlla-Concert en honor al Santíssim Crist que, com marca la tradició, va tenir lloc a la mitjanit del dia 05 d'agost i va estar protagonitzada per un interessant programa. Per acabar, el dia 06 d'agost, dia de la Festa Major, la Banda acompanyà durant tot el dia cada acte per acabar en l'ermita amb el Santíssim Crist com a protagonista.

Així doncs, han sigut dies de festa i música que la Banda Unió Musical de Gata ha sabut dur endavant molt correctament. Per al record res millor que unes imatges. Aquestes fotografies han sigut cedides molt amablement pel nostre company i amic en Miguel Vives, cronista oficial de Gata, exceptuant-ne la penúltima (visió general del Concert) que és obra d'en Haniel Monsonís Espí. A tots ells moltes gràcies per guardar en imatges moments tant especials.

Ara és moment de tancar aquestes festes per anar agafant forces de cara a les pròximes Festes patronals 2012!

(El quinto Quico inculcant la música als seus companys també quintos)

(Desfilada de Carrosses)

(Concert-Revetlla en honor al Santíssim Crist del calvari)

(Dia del Santíssim Crist del calvari - La Banda de Música amb els i les músics quintos/es d'aquest any)