Pàgines

17 de juliol 2011

Fotografies del Concert del soci 2011...

Tot i que amb un poc de tardança per falta de temps d'aquesta administració, ja ixen a la llum les fotografies del Concert del soci 2011 que la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebrà el passat diumenge 10 de juliol en el parc de l'Arraval, en la mítica zona del barranquet, no mai emprada per aquest tipus d'esdeveniments.

L'afluència de públic fou extraordinària i tots pogueren contemplar i, sobretot, escoltar la música de la seua Banda i, molt especialment, l'extraordinària interpretació del prodigi a la trompeta Rubén Simeó. Els assistents al concert aplaudiren l'artista convidat i, entre la gent, es comentava la sorpresa de veure aquest jove tocar.

Però, com es sol dir, més val una imatge a mil paraules i gràcies a l'ajuda del nostre amic Miguel Vives, cronista oficial de Gata, ací vos deixem algunes imatges de l'esdeveniment mentre la Banda Unió Musical de Gata continua assajant i preparant-se per a les pròximes actuacions de carrer i, sobretot, per al Concert de la Revetlla en honor al Santíssim Crist que tindrà lloc, com marca la tradició, el dia 5 d'agost, vespra de la festa gran del nostre municipi.

Mentrestant vos deixem amb les imatges del Concert del soci 2011...


1 comentari:

Paco Critica Segura ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.