Pàgines

16 de juny 2011

Més detalls sobre el viatge a Madrid...

Com ja els vam comunicar en anteriors publicacions, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos té preparat un viatge per aquest estiu i així recordar el viatge de l'any passat a París i també tenir noves aventures. Els músics i acompanyants podran guadir aquest any d'una visita a la ciutat de Madrid i al seu parc d'atraccions Warner Bros.

Després de la reunió del passat diumenge ja es coneixen més detalls. El viatge tindrà lloc, com els vam dir, del 26 al 28 d'agost del 2011. El primer dia, 26 d'agost, s'eixirà en autocar a les 08.00h. en direcció a terres madrilenyes. Per la vesprada, els viatgers gaudiran d'un tour en autobús amb guies especialistes per conèixer tots els monuments i llocs emblemàtics de la ciutat. El dissabte 27 d'agost serà un dia lliure perquè cadascú dedique el seu temps a allò que preferisca. Finalment, el diumenge 28 d'agost serà un dia lliure dedicat a la visita del parc temàtic "Warner Bross".

Aquest és l'itinerari que seguiran aquelles persones, músics o acompanyants, que desitgen realitzar el viatge a Madrid. De segur que gaudiran molt amb la bellesa i diversió d'aquesta gran ciutat i passaran uns meravellosos dies en companyia de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.