Pàgines

12 de juny 2011

La Banda amb les tradicions del poble...

Des de hui mateix fins el pròxim diumenge 03 de juliol, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos participarà, com cada any, en les activitats religioses i festives al voltant de les Comunions i les processos del Corpus Christi i del Cor de Jesús. Aquestes dues processos (els diumenges 26 de juny i 03 de juliol respectivament) tancaran la participació de la Banda en aquests actes tradicionals i emblemàtics del nostre poble i de la comunitat religiosa cristiana.

Cal esmentar que, entre acte i acte, la nostra associació musical participarà el pròxim dissabte 02 de juliol en les festivitats de "Moros & Cristians" de la localitat veïna de Pego. Seguint la programació d'aquests esdeveniment, el dissabte 02 de juliol tindrà lloc a les 20.00h. l'entrada mora, iniciant-se amb una concentració de totes les filades en l'escola Pérez Ramos. Aquest és una informació primerenca, per tant, pot sofrir canvis posteriorment.

D'aquesta manera, la Banda de Gata continua dedicant-se musicalment a el seu poble, així com transportant la seua música pels carrers i les festes de localitats veïnes. Passats aquests esdeveniments vindran temps de Concerts i altres actes dels quals ja rebran noves informacions.

2 comentaris:

crissignes ha dit...

Demanaria que per el pròxim assaig es digueren quins papers anem a tocar en Pego, i si pot ser, estigueren fotocopiats per repartir-los. Si ningú pot anar, hem podeu donar una clau i jo els faig, val?

Banda Blogspot ha dit...

Des de la Junta Directiva ens han informat que s'han posat en contacte amb la filà de Pego per veure quines obres anaven a interpretar-se. A dia de hui els pegolins encara no ho tenen clar. Tant prompte com ho sàpiga la Junta Directiva ho farà saber a tots els músics.

Esperem que aquesta aclaració done resposta a l'anterior comentari.

Administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.