Pàgines

03 de juny 2011

La Banda a Madrid...

Per tots es sabut que la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos va realitzar l'estiu passat un esplèndid viatge a París, amb motiu d'una cercavila pels carrers del mític parc temàtic "Disneyland" de la capital francesa. Aquesta va ser una experiència inoblidable per part dels músics i acompanyants que anaren fins terres franceses.

Enguany, amb el bon regust de l'esdeveniment viscut, la Junta Directiva està realitzant gestions per tornar a organitzar un bon viatge de músics i amics de la música. Aquest cas el destí torna a ser un parc temàtic ple de diversió. Novament la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos té l'oportunitat d'interpretar la seua música pels carrers plens d'atraccions i diversió. Enguany el lloc escollit és Madrid i el parc temàtic "Warner Bros Park".

La Junta Directiva està preparant aquest viatge, similar en característiques (no en preu) al de l'any passat, per als pròxims dies 26, 27 i 28 d'agost d'aquest 2011. Durant aquests tres dies s'aprofitarà per visitar Madrid, sent el dissabte 27 el dia dedicat a la visita del parc temàtic i a l'actuació de la Banda dintre del recinte. Una nova oportunitat per gaudir amb la nostra agrupació musical.

Per tot això, la Junta Directiva ha convocat una REUNIÓ el pròxim diumenge 05 de juny a les 18.00h. en l'escenari del Casal de la Música amb els músics i acompanyants que desitgen realitzar aquest viatge. És prega màxima assistència dels interessants ja que es tractaran temes de molt d'interès.

Així que ja saben, si estan interessants en viatjar aquest estiu a Madrid i al màgic món de "Warner Bros" amb la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos tenen una cita aquest diumenge a les 18.00h.