Pàgines

26 de juliol 2010

Festes Gata 2010...

Quan els dies comencen a ser llargs, les hores del rellotge deixen de mirar-se i en els carrers comença a sentir-se una olor especial és sinònim que arribà un esdeveniment únic en el nostre poble: les festes patronals en honor al Santíssim Crist del calvari.



Durant uns dies el nostre municipi viurà intensament les seues festes principals. Els carrers lluiran engalanats, els joves i vells eixiran per veure les entrades i solta de vaques i bous o bé per anar a gaudir de les revetlles a la plaça nova. I, enmig de tot això, com no podia ser d'altra manera, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos estarà present en els principals moments de la festa per acompanyar a festers, comissió, autoritats, al poble sencer o, simplement, al nostre patró. Des del moment de la baixada del Crist fins el dia 6 d'agost quan torna a ascendir a la seua ermita, la música acompanyarà cada racó de celebració festiva.

Tot això són ja motius de sobres per convidar a veïns i visitants a gaudir al màxim les nostres Festes patronals 2010 i, des del nostre àmbit, fer una invitació formal a tots els gaters i gateres, veïns de la Marina Alta i d'altres comarques, comunitats autònomes i/o països perquè participen en cada acte on estarà present la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos: baixada del Crist, pujada dels festers i festeres infantils i majors 2010 amb les autoritats cap al Festival 2010, cercavila de Carrosses... I, en especial, convidar tothom al gran Concert en honor al Santíssim Crist del calvari què tindrà lloc la nit del 5 d'agost en la plaça de l'església.

Cada any, els músics de la nostra Banda treballen de valent per poder oferir un interessant Concert al seu patró i a cada persona que s'acoste a la plaça. Enguany no serà l'excepció. Així que vos esperem a tots a les 24.00h. del dijous 5 d'agost a la plaça de l'eglésia amb una Revetlla digna d'unes bones festes, què tindrà el següent programa:

PRIMERA PART

Ateneo Musical (PD)........................ M. Puig.

En "er" mundo (PD)......................... J. Fernández/ J. Quintero.

El Sitio de Zaragoza (Fantasia militar) ... C. Oudrid.

La del manojo de rosas .................... P. Sorozábal.


SEGONA PART

Mar i Bel ................................. Ferrer Ferran.

La Torre del Oro .......................... Gerónimo Giménez.

Palindromia Flamenca ...................... Antonio Rueda.

Himne a Gata .............................. Leopoldo Vidal.

Himne regional valencià ................... José Serrano.


DIRECTOR: Jaime A. Signes


Com sempre, un Concert molt especial i que no deixarà indiferent a ningú que s'acoste a escolta aquest Banda de Música gatera què treballa per al seu poble i perquè sempre estiguem orgullosos d'ella allà on anem.

Aprofitem aquestes línies per desitjar a tots els músics i directius què componen aquesta agrupació més que centenària unes bones festes en alegria i germanor. Esperem, de tot cor, que en cada instant d'aquestes celebracions que ara venen tingueu present la vostra Banda i, així, gaudiu al màxim de cada moment.

L'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos també volem aprofitar el moment per felicitar a totes aquelles persones què participen més activament en les festes (festers majors i infantils, comissió...) i a tot el poble l'animem perquè estiga pels carrers celebrant els nostres dies més importants.

¡¡BONES FESTES!!

36 comentaris:

Anònim ha dit...

Allí estaré, sempre és un plaer sentir a la nostra Banda, la d'este Poble, la de Gata. Felicitats a tots els Músics i anims, que com vosaltres hi han ben poquets. Sou lo millor!!

Anònim ha dit...

Fa temps ho volía dir i ara ja es que no m'ho puc aguantar més. Ho resumisc amb una pregunta: com és possible que en el blog de la Banda de Gata, no se li dedique l'article que cal a un músic gater, que s'ha criat en la Banda del seu poble, que sempre s'ha trencat l'anima per la seua banda, que ha sigut i es un músic de lo milloret, a més de director de la bandeta i que, com a colofó, el dissabte passat va estrenar l'obra composada per ell, guanyadora l'any passat del concurs de composició coral "Juan Bautista Comes" de la ciutat de Sogorb?????.

No arribe a entendre cóm la seua propia banda no li dedica un gran article en estes págines i se li fa el seguiment que cal. No sé si algú de la directiva, en nom d'aquesta, va anar a veure'l, al menys així tocava. I si algú pot donar testimoni de l'event caldria plasmar ho i donar ho a coneixer al poble de Gata, principalment en aquesta pàgina, que es la més arrimada a ell.

I en lloc de posar fotografíes del programa de festes, bé i millor es mereix ell la seua foto i el seu article. No res i avant, que no s'entereu o no es voleu enterar!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ben dit

Banda Blogspot ha dit...

A l'atenció de l'autor/a del comentari anònim publicat el 29 de juliol de 2010 a les 0.30h.

En vista de que es fa una crítica directa a l'administració de la pàgina web ens veiem en posició de respondre.

En primer lloc, volem agrair a aquesta persona la seua preocupació per un espai com aquest. El teu comentari no deixa de ser una crítica que ens prenem com constructiva i amb la plena voluntat de millorar aquesta pàgina web què comparteixen tots els visitants i músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. En aquest aspecte, es d'agrair el fet de la teua preocupació.

Com no, recordem a tots que qualsevol crítica o petició al respecte és més adient realitzar-la a través de l'adreça electrònica (bandagata@gmail.com) a la qual fem referència constantment i està exposada en la pàgina web. Aquesta adreça és una bústia oberta a qualsevol idea i sugerència.

Anant al tema en qüestió, nosaltres, l'administració de la pàgina web, som conscients de la tasca i de l'esforç realitzat per aquest músic, al qual fas referència, i des de sempre hem estat al seu costat recolzant-lo en qualsevol de les seues activitats. Tenim la sort de compartir una amistat ferma i directa amb ell i, sempre que s'ha cregut convenient per part d'ell personalment i nostra, s'ha publicat qualsevol cosa referent al seu treball. Tant és així, que en el moment oportú es va publicar un article ben documentat i amb fotografia sobre eixe premi al qual fa vostè referència. Perquè no hi haja dubte algun ací deixem l'enllaç al mateix:

http://bandagata.blogspot.com/2009/12/premiat-un-music-de-la-nostra-banda.html

A més, també hem aplaudit la tasca d'aquell qui és a dia d'avui director de la Banda Juvenil i del Conjunt Instrumental, en cada actuació d'aquestos col·lectius, com són mostra evident els articles publicats.

Finalment, i tenint en compte de que parlem sols des de la perspectiva de l'administració de la pàgina web i no des de la Junta Directiva, sempre s'ha tingut un seguiment de les activitats realitzades i de les propostes en ment d'aquest músic, el qual, gràcies a la bona relació existent, ens ha fet partícips. Ara bé, la modèstia és una gran virtut que acompanya la seua vida i, moltes vegades, ens ha expressat la seua voluntat de no fer grans publicacions.

Espere que amb aquesta resposta queden solucionades les possibles problemàtiques aparegues. I, recordem, que l'adreça electrònica de la pàgina web de la Banda està al servei de tothom, tant per enviar crítiques constructives i idees, com per enviar-nos fotos i informacions sobre música, músics o temes relacionats amb la Banda que creguen convenients per a la seua publicació.

Moltes gràcies pel vostre seguiment d'aquesta pàgina i, tot i ser amb una fotografia del programa de Festes 2010, desitgem Bones Festes a tothom.


Administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

Va, tio, va, menys retòrica i menys tonteríes, que vostè també sembla que no sàpiga escriure d'un altra manera que la d'un rector dalt d'un púlpit predicant.

Jo no sé fins a quin punt puga arribar la modèstia de Pedro i, encara sabent de bona tinta que la porta sempre per bandera, crec que la gent de Gata té tot el seu dret a conèixer cóm un fill del seu poble està fent-se famós mitjançant la música, ja que molta gent ho ignora.

La publicació d'aquestos articles a més de donar-li renom a l'autor, que se la mereix, fan sentir-se orgullosa a tota una banda i a tot un poble.

Ara be, si vostè segueix "erre que erre" vull fer una crida des d'ací perquè la gent que vullga saber algo més d'aquest músic entre a la pàgina del Cronista Oficial de Gata http://cronistadegata.blogia.com/ que allí està tot molt ben explicaet.

I per favor, senyor administrador, no es moleste vostè més en escriure aquestos rollacos per a contestar-me, que no els tinc que llegir i passe d'ells olímpicament.

A passar-ho be, nen.

Eva ha dit...

Al senyor/a del comentari anterior li pregaria que abans de criticar tant les actuacions d'altres s'informara millor ja que al bloc fa temps que es va publicar tot allò relatiu a aquest premi que va guanyar el nostre company i amic Pedro. Tanmateix, els músics estem molt orgullosos de tenir un company com ell i això pense que s'ha de demostrar dia rere dia fugint de comentaris anònims (perquè no som ni per a donar la cara) que més que ajudar-lo li donaran algun que altre maldecap.
Salut nen/a...

Anònim ha dit...

No se li ha fet el seguiment que calía fer-li. Es de nobles reconeixer-ho.

Abur, nena

Anònim ha dit...

Almenys si vols "fer-te el listillo" parlant el vasc escriu be! és aGur

Anònim ha dit...

Es una qüestió de punteria que els dits encertin la tecla que cal, donat que les lletres estan situades en el teclat molt pròximament. Si no, mira't a tu, també se't ha esvarat el dit al escriure "vasc" en lloc de "basc", que es el correcte.I has posat, no sé per que collons, una "G" majúscula en lloc de "g" minúscula en la paraula "agur".

Ai, senyor, senyor!!!. Si es que els que escrivim de pressa estem fets unes màquines, tu.

Un consell: ves-te'n a fer-te dos cerveses i dóna't una volteta pels bous que t'ho has guanyat.

A.......gur, nen!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Un seguiment???? Si fos un membre actiu de la Banda, ho entendria, pero al igual que al germa, fa molt de temps que no els veig pels assajos, i aixo que jo n'he faltat uns quants... i segur que arriba el concert i es presenten a tocar, aixo sense dubtaro, a pesar d'haver faltat uns quants assajos.

Aixo si, quan arribe la festa, segur que els vejeu els primers, pero a l'hora de la feina...

Anònim ha dit...

Ai l'enveja que punyetera es...!

Son les típiques paraules del músic mediocre tirant a roïn que, ni anant al tots els assajos aconseguirà mai arribar-los a la sola de la sabata ni a un ni a l'altre germà.

Un consell: ves a missa i confesa't-ho, que l'enveja es un pecat.

Anònim ha dit...

Acabe de escoltar el meravellós concert que heu oferit al poble de Gata i tinc que dir-vos, en aquesta ocasió, que heu aconseguit emocionar-me. Enhorabona a tots, des del primer fins a l'últim.

Un consell: seguiu així i no canvieu mai. Sou lo milloret. Però tots, eh!, sense excluir a ningú.

Míriam ha dit...

Primer que res, al segon anònim dir-li que quan has dit que no se li reconeix el premi, és perquè no seguixes molt el bloc, perquè com ha dit l'administrador hi ha un article referent a aquest premi.
Després dir que si Pedro no pot anar als assajos és per la molt justificada raó que ell DIRIGEIX una altra banda a un altre lloc i, "casualment", els assajos són a la mateixa hora.
Referent al germà, m'estranya ben bé que ARA digues això, ja que està assistint als assajos més que mai. No és que jo vaja a tots, perquè no ho faig, però en vaig a molts, i Jaume porta prou temps venint a més assajos que la majoria.

Finalment dir que sí, va haver gent de la directiva i que no és de la directiva (m'incluisc) que va anar a l'estrena de l'obra de Pedro i no va quedar amb mal sabor de boca.

Res més. Que passeu bon estiu! (el que queda...)

Míriam ha dit...

Aclarisc que el "casualment" és irònic, ja que si no totes quasi totes les bandes assagen a eixes hores.

Anònim ha dit...

si, "el amor es ciego y a veces muy tonto", i no és irònic,

Anònim ha dit...

algú pot aclarir el que ha dit este últim anònim?

Anònim ha dit...

si, "a buen entendedor con pocas palabras basta", esta clar?

Anònim ha dit...

correcte, sobren paraules! gracies!

Anònim ha dit...

L'amor serà tot el cec que tu vulgues, però l'enveja es molt punyetera i no té ni mica de tonta, es una malaltia molt seriosa.

Un consell: fes llata que això desestressa molt.

Anònim ha dit...

Per cert, Miriam, un article només?
Amb raó dic jo que no se li ha fet el seguiment que calia.

Un consell: En totes les coses d'aquesta vida sempre val més que sobre que falte.

Anònim ha dit...

SOU UNS CANSINOS!!! Si no sabeu els motius si és que hi ha de perquè no es parla tant de Pedro no parleu!!! A més, ara es farà un apartat on hi haurà una espècie de curriculum per a tots aquells músics que vullguen, no patiu tant!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la ovació que li dedicareu a Pascual en el meravellós concert que oferireu en la nit de la revetla; se la mereixía.

A aquestes altures, molt de vosaltres, desenganyats de moltes coses, comprendreu que mai hi ha que canviar les sendes velles per les novelles.

Un consell: Sempre hem de estimar i valorar més el que tenim a prop que allò desconegut.

Anònim ha dit...

El comentari d'abans, ¿vol dir que l'actual director de la banda no és bo?, ¿que tindríem que tirarlo fora de la banda? Huy, crec que no hauríem de fer favades.

Un consell: ves a un psiquiatre i no digues mes tonteries
Un altre consell: no faces mes comentaris d'este tipus, ni com tots els que has fet, no siga que algú conegut de la directiva comence a buscar, acudint a la policia si és necessari, a qui els escriu. O tal vegada no, igual el que els escriu és ell mateix.

Anònim ha dit...

Resposta al comentari del 16 d'agost: Ole comentari!! As pegat en el clau! Ja sabem tots de qui parles...

Un consell: No feu com jo, que com em sentia "music mediocre o roin" tenia ganes de deixar-me la banda. Els mediocres, que som la majoria, ara ja podem continuar a la banda perquè aquesta no sols està formada pels dos anomenats germans en anteriors comentaris.

Un altre consell: No seria millor presumir de una bona banda (encara que formada de "mediocres") i del seu bon director, i no sols d'un music que ha guanyat un premi ocasional?

Firmat per musics molests.

Anònim ha dit...

pel que a mi respecta, i amb l'amistat que em correspon amb el músic premiat, he de dir que no sols s'ha premiat a ell, pense que seu mereixia moltíssim ja que és probablement una de les persones que més han fet perquè la banda tirara endavant, cosa que encara està fent... recorde que hi ha molts altres als que també s'han premiat, així que no cal focalitzar la ràbia i enveja sols cap a ell. I pense que sí que se li deu fer un reconeixement a ell i a tots els músics que dia a dia es superen, bé siga acabant carreres, guanyant premis o bé anant tots els divendres als assajos...

Anònim ha dit...

Si senyor,
es de llei que es reconega els premis i títols a aquells que es dediquen a la música,
però en aquesta banda ens estem oblidant de que qui tira del carro som els qui anem tots el divendres a l'assaig i ni ens alcen a la Revetla ni toquem solos pel mig del carrer.

Un poc de consideració al "pueblo llano" i menys individualismes, o se'ns inflaran les pilotes i a vore quina banda queda quan només vinguen els que tenen títol.

Anònim ha dit...

Ai l'enveja que punyetera es...!

Son les típiques paraules del músic mediocre tirant a roïn.

Un consell: ves a missa i confesa't-ho, que l'enveja es un pecat.

L'enveja es molt punyetera i es una malaltia molt seriosa.

Un consell: fes llata que això desestressa molt.

Anònim ha dit...

Tornali la trompa al xic! No esta be ja d'aquest tema. No sigues tan cansino.
Es que no as nat a Paris per relajarte i vindre amb noves idees?

Visca la Banda, visca tots els musics, tant amb titols com sense titols!

Anònim ha dit...

La nostra banda no està formada per musics professionals, tots som igual, tant els que no tenen cap títol com els que en tenen mil. Anem a passar-ho be tocant i a disfrutar del que fem, de vegades ens ixirà millor i altres pijor, però per a ser un hobby no està gens malament. Si ens vullguerem dedicar a açò no estariem en la nostra banda, estariem en orquestres per les grans ciutats. I pense que cap dels músics vol cap reconeixement, el que s'ho mereix ja té el seu reconeixement en el seu moment. Ara no és ni el lloc ni el moment de donar l'enhorabona a ningú pel que ha fet fa temps. Qui vullga donar-li l'enhorabona als músics que ho faça personalment, no darrere anònims i menospreciant a uns o als altres.

Anònim ha dit...

Ole, ja era hora que isquera algú amb dos dits de front

Anònim ha dit...

Si senyor, i el tio eixe de l'enveja, de la missa, de la confessió, de la llata, de tanta dotoria, que calle ja, home, ja val,
Vixca la banda i vixca els músics sabuts i els músics mediocres, perquè d'ells és el regne de la banda

Anònim ha dit...

Ole aiii!

Anònim ha dit...

La veritat es que som un grup de gent, som una banda de música i tots som igual de importants, cadascú en les seves funcions. Pense que tenim que tindrer un trat tots paregut, ja que si la majoria de gent que no te estudis sen anara cap a casa es quedarien alli 10 musics assajant...Pense que últimament no sestà seguint la línea que cal per a crear un bon clima de treball i sestàn fent coses que donen que pensar.

Anònim ha dit...

Gran veritat

Anònim ha dit...

"Pense que últimament no sestà seguint la línea que cal per a crear un bon clima de treball i sestàn fent coses que donen que pensar" açò és soles pels músics amb títol? mare meua, el mal clima el crea tota la gent que no acceptem que un músic puga despuntar... no??

Anònim ha dit...

El principal problema tamé es que tots els músics amb títol i que despunten, no son tractats de igual manera. També els que no despunten tampoc son tratats de igual manera. Hi ha que acceptar que hi ha músics que despunten,clar que si, pero no per això cal anar pregonanto a les 4 veus.