Pàgines

02 de juliol 2010

Noves entrades "musicals"...

Amb l'estiu ja a les nostres cases la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos arranca amb una proposta què ja va anunciar fa uns mesos. Com sempre, esperem que siga del vostre gust i que compte amb una gran acceptació per part de tots/es els/les nostre visitants.

La proposta es basa en elaborar una sèrie de publicacions "musicals" dedicant-les als diferents instruments musicals què podem trobar en la nostra associació musical o en altres agrupacions. Cada nova entrada d'aquest bloc serà sobre un instrument diferent on es parlarà una mica sobre l'instrument en qüestió, així com s'adjuntarà algun vídeo com exemple. Tot això dintre de la tònica habitual de la informació i el "bon rotllo" típic d'aquesta pàgina web.

D'aquesta manera, aprofitant l'ocasió, vos anunciem que el primer instruments què es veurà immers en les noves publicacions "musicals" serà... el CLARINET!! Per tant, tots els/les clarinetistes poden preparar-se per tenir un dia dedicat a ells/es en aquesta pàgina web.

Esperem que vos agraden les noves publicacions i, com a aperitiu, aquest vídeo d'un humorista francès molt graciós i, alhora, virtuós. Serà ell l'anomenat "home-orquestra"?