Pàgines

12 de juny 2010

Renovació de la pàgina web...

Arriba l'estiu i amb ell la calor, la platja, les altes temperatures, el sol, les vacances, les festes dels pobles, les quadrilles d'amics en piscines... i un fum de moments que a quasi tots ens fan treure un bon somriure en el rostre.

Amb l'arribada de l'estiu l'administració de la pàgina web, en la seua tasca diària d'oferir-vos una pàgina de qualitat a tots els músics, socis i amics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, ha volgut fer-se un llavat de cara, però alhora mantenir-se en les seues idees primitives què han tingut tanta bona acollida. Per tot això, i com ja haureu vist, la vostra pàgina web compta amb un nou fons i uns nous colors, però continua mantenint tota la informació interessant sobre la vostra associació musical i sobre altres aspectes relacionats amb la música.

Aquesta modificació de la pàgina web s'enquadra dintre d'una voluntat de millorar aquest espai d'Internet. Per aquesta raó ja no podeu accedir a l'apartat "Els músics", el qual ha estat suprimit ja que tenim noves idees per al mateix. Igualment altres apartats han modificat la seua estructura, però continuaran estant presents. Volem demanar disculpes si algú es sent molest, però comprenguen que tot va encaminat cap a una millora d'aquesta pàgina web.

Esperem que amb les noves publicacions pensades i les innovacions què durem a terme puguem estar tots orgullosos del nostre racó enmig de la xarxa.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i, el nostre lema continuarà sempre igual:

¡FEM BLOC... FEM BANDA!