Pàgines

24 de juny 2010

Ja arriba l'estiu...

Les temperatures pugen, els dies són més llargs i les nits més intenses, els xiquets deixen les escoles, la platja s'ompli de gom a gom... tot això és sinònim de que arriba l'estiu i, amb ell, les vacances en les aules de l'Escola Municipal de Gata i en les nostres associacions més joves, com la Banda Juvenil de Gata de Gorgos. Tant altres col·lectius com la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos continuaran amb una activitat més que frenètica.

Per això, el pròxim divendres 25 de juny del 2010 vos convidem a tots al Concert d'Estiu de la Banda Juvenil de Gata de Gorgos, què tindrà lloc en el Casal de la Música a les 19.30h. L'associació musical amb més joves del nostre municipi, sota la batuta del seu director, en Pedro Vte. Caselles Mulet, ens oferirà un esplendorós Concert per donar la benvinguda a les vacances i l'estiu.

El Concert tindrà un repertori ben variat i, per aquest motiu, de ben segur que no deixarà a ningú indiferent. Ací vos deixem el programa:

-----

Primera Part:

- Hello!....... Roland Cardon.

- Loving Music...... S.N.

- Cinema Paradiso...... Ennio Morricone.

- Petit Ouverture Solennelle...... Patrizia Bossoni.

- Iron Hornets...... S.N.


Segona Part:

- Aladdin...... Alan Menken (arr. Michael).

- My heart will go on....... James Horner.

- Over the Rainbow......Harlod Arlen (arr. Pedro Vte. Caselles).


Tot un esdeveniment i una oportunitat única per donar la benvinguda al bon temps i als dies d'esbarjo. Per tant, no cal pensar-s'ho més i acudir a veure com els més joves han treballat i treballen amb un sol objectiu: fer música!

3 comentaris:

Un soci ha dit...

Voldria donar l'enhorabona a tota la Banda Juvenil pel magnífic concert que va tindre lloc ahir al casal de la música. Tot un éxit que espere que aquesta joventut continue repetint-lo al llarg de tot l'any i de tota la seua vida.

Anònim ha dit...

s'ha cambiat la data del concert de primavera?? o es el dia 11 de juliol??

MarianoTrompeta

Noe ha dit...

El 11 de Juliol a les 19H.
I si Espanya juga després tots de festeta amb una pantalla gegant a celebrar-ho!