Pàgines

12 de juny 2010

Nova enquesta per a l'elecció del dibuix "140 anys"...

Després de les consideracions fetes per la Junta Directa respecte a l'elecció d'un dibuix per a la samarreta dels músics, què commemorarà els 140 anys de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, a partir dels comentaris de socis i anònims en aquesta pàgina web s'ha decidit tornar a obrir una nova enquesta a partir del dia d'avui amb totes les participacions què han sigut enviades o lliurades a la Junta Directiva.

Cal tenir present que la celebració de 140 anys en una associació com la nostra és tot un motiu per festejar. Enguany, la decisió ha sigut crear unes samarretes festeres amb un dibuix original perquè tothom sàpiga que la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebra el seu 140è aniversari. Tots els dibuixos són dignes d'eixir victoriosos de l'enquesta pel simple fet d'haver-se preocupat per una societat musical com la nostra, però sols un d'ells serà l'escollit i la decisió està en les teues pròpies mans.

D'aquesta manera, l'ENQUESTA PER A L'ELECCIÓ DEL DIBUIX romandrà oberta des d'ara mateix fins les 23.59 del dilluns 28 de juny del 2010. Durant aquest temps es podrà votar per qualsevol dibuix que es crega convenient per a l'ocasió.

Des de l'administració de la pàgina web volem agrair a tots els autors dels dibuixos la seua implicació i el temps emprat per dotar d'una imatge a aquestos 140 anys. Sabem que cada dibuix és un món, però tots ells tenen en el seu interior una clara estima per aquesta Banda i això és el regal més gran que la nostra associació podria tenir. Gràcies a tots i enhorabona perquè ja sou tots guanyadors. La Banda vos ho agraeix.

Recordar també a tots els nostres visitants que poden comentar tot allò que desitgen en els comentaris juxtaposats a aquesta publicació, però sempre des d'un òptica constructiva i un respecte absolut. Cada dibuix ha sigut aportat per una persona que ha tingut uns moments per a la seua Banda i, tant sols per això, mereix el màxim respecte i tolerància. Volem recordar també que, més enllà d'una pàgina web, les assemblees i reunions són els llocs més adients per fer debats sobre l'organització, les condicions o qualsevol altre dubte dels socis, músics, directius o simpatitzants.

Animeu-se a votar i, com es sol dir, sort a tots els participants!!


140 ANYS DONANT LA NOTA



DIBUIX 1



DIBUIX 2



DIBUIX 3



DIBUIX 4



DIBUIX 5



DIBUIX 6



DIBUIX 7



DIBUIX 8



DIBUIX 9

22 comentaris:

JESUSET( PERCUTA) ha dit...

Tots els dibuixos estan be,cada un en el seu estil:
QUE GUANYE EL MILLOR!!!!!

Anònim ha dit...

ki ha sigut el que a fet els 3 dibuixos dels redolins? xk es nota que l'ha fet la mateixa persona, i fer una nova enkesta per a presentar 3 dibuixos el mateix...

Anònim ha dit...

Sóc Elisa Pedro, jo i Pere hem fet els dibuixos dels redolins, hem vam fer 3 i els vam enviar a la junta, com que la gent no n'ha fet més, pues la junta ha decidt publicar els 3!ja veus quin problemon!!!Mare meua és què esta pàgina pareix el mur de les lamentacions!!La gent només escriu per a queixar-se anònimament!!Xico/a si no t'agraden no els votes! Jesús enhorabona per escriure un missatge constructiu!

Anònim ha dit...

olé ahi jesús!! NO AL ANONIMAT!!!

MARIANO

Anònim ha dit...

Els dibuixos...??? En la mateixa linia d'abans...En fi, no n'hi ha res més. Què tenim que fer...!!! Ho deixarem estar a bones i avant.

Anònim ha dit...

ie! ja està bé de criticar no?

Anònim ha dit...

per el que vesc la qüestio es criticar,tant als dibuixos com a la directiva...deixeuo estar son simples dibuixos per una camisa,i soc al primer k estic a favor de que tornaren a fer una altra enquesta per a la seua eleccio,ja que els 140 añs son algo que dir.Deixeuse de criticar...com ha dit jesuset que guañe el millor,al fi i al cap an la camisa posa, agarrarem bon pet i no sabrem si el dibuix es arredolins o a rombos...pense que lo important es la festa!! Visca la Banda de Gata i que Guanye el millor!...

Anònim ha dit...

Aixína va la banda...

Anònim ha dit...

tota la raó!

Anònim ha dit...

Gracies Jesús pel bon rollo i ole ahí Elisa pel parell de collons ben posats que tens.

I als criticons, podeu anar-se'n a fer la ma!! Que sou uns mantes sense ganes de fer res? Pues prou mal teniu, però no volgau que sigam tots així i deixeu a la gent amb voluntat que faça algo per la banda que no siga criticar i donar per cul.

Perdoneu la llengua però esta gent no es mereix bones paraules.

Senyor blogspot, si et veus obligat a llevar el comentari ho entendré, però jo ja m'he quedat a gust.

Ale que von donen!!

Noe ha dit...

DIGUES QUE SÍ!!!
Quin mal ha fet la crisi!La gentola que ara es queda a casa i no tenen més faena que entrar ací a criticar als que en tota la bona fé del món s'han interessat en fer uns dibuixets per celebrar aquest aniversari de la Banda.
Seria una pena que s'eliminara el comentari perque tens tota la raó, eixa gent no es mereix que els traten en bones paraules.

Per unes camisetes que serviran per a anar de festa i que d'ací uns anys passaran a ser draps per a torcar la pols armeu uns canyarets de por.

Deixeu que els músics disfruten de la camiseta que seu han guanyat de sobra!
I disfrutem tots de la Banda del nostre poble!
Els quasi 40 comentaris de l'altra volta haurien de ser d'orgull i de felicitació per a una Banda que complix 140 anys i no perdre el temps en una tonteria com unes camisetes.

VISCA LA BANDA DE GATA, QUE DIA A DIA DURANT 140 ANYS A ANAT MILLORANT I CREIXENT! QUE EN CUMPLIXQUEN MOLTS MÉS I QUE FACEN TOTES LES CAMISETES QUE VULGUEN!!!!

Anònim ha dit...

Tots están bé, però els d'Elisa, cada cosa on estiga, són els més moderns i els més esquemàtics. El 8 dona la impressió que el vota la persona que la fet tots els dies, perquè no és el més guay.

Anònim ha dit...

Això que els que comentem no treballem qui ho ha dit?
Jo treballe i puc comentar! Què passa que tú no treballes per aixó ho dius, no?
Amunt els que treballem i podem comentar.

Visca la banda

Anònim ha dit...

pense el mateix que noelia i crec que la camiseta es algo per identificarmos i fer la festa gorda,crec k una volta posa no tenim de estar miranmos el dibuixet i si ens mamem no sabrem si es verd o blau aixina,k deieumos als musics fermos una camisa,k ens la hem guaña i ademes...la camisa es per als músics,eixos 40 comentaris dels socis que pintaven per aci?...Visca la Banda de Gata!

Anònim ha dit...

en referisc a les critikes dels socis,referent a les camises,k pintaven?

Banda Blogspot ha dit...

L'administració de la pàgina web no eliminarà cap comentari però, en referència directa al comentari anònim publicat amb data "14 de juny del 2010 23:09", es demana que no s'utilitzen paraules malsonats i/o ofensives cap a una tercera persona, siga anònima o no.

Intentem, entre tots, fer un debat constructiu i, sobretot, respectuós i tolerant.

Moltes gràcies. Continuem treballant... i continueu votant, sols queden 13 dies per votar!!

Sort a tots i ànims!


Administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

4 ha dit...

家裡有很多蟑螂老鼠,甚至是令人頭痛的白蟻困擾嗎?其實可以利用該動物的特性來進行區除的印刷工作,一開始盡量以物理性的方法和一些生活小偏方來趕跑跳蚤蟑螂白蟻等害蟲,真的沒辦法時再考慮請專業人員來進行除白蟻消毒作業,讓自己家中白蟻啃食小強張狂的困擾一勞永逸。

Anònim ha dit...

A qui corresponga...

Ahir vaig votar al dibuix 8 i tenia 50 vots i ara he votat i té 36 !!! Això quin catxondeo és? Per favor, mireu el tema del recompte de vots perquè sembla que no està correcte. Ahir va estar tot el dia que no es podia votar (donava un error de google) i vaig tindre que votar ja molt de nit, i ara això... No considere serio el tema, la veritat... Si no voleu respectar la voluntat dels votants, doncs no feu cap d'enquesta i agafeu directament el dibuix que vulgueu, però si no no modifiqueu (no vull dir que haja sigut de forma conscient) els resultats.

Banda Blogspot ha dit...

Respecte al comentari anònim anterior amb data "18 de juny de 2010 11:47".

L'administració de la pàgina web ha vist també que l'enquesta ahir produïa una sèrie d'errors aliens totalment a nosaltres ja que l'error era del servidor Google, del qual forma part la denominació "blogspot" de la qual som usuaris. Per tant, no podem fer res respecte a aquests problemes del funcionament intern de la pàgina web.

Nosaltres sols som responsables del contingut publicat (excepte dels comentaris) i del disseny, així com de les diferents aplicacions, més enllà d'enquestes o vincles ja que en eixos casos estem sotmesos a la voluntat de Google i el seu funcionament.

Si els problemes persisteixen es prendran cartes en l'assumpte de manera directa, però sembla ser que tot es manté en ordre. Podeu continuar votant sense problemes.

Moltes gràcies.



Administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

tinc que dir-li al anònim anterior, que una persona sols pot votar una vegada, però pot canviar el vot, igual és que gent que havia votat el 8 s'ho ha pensat millor i ha canviat de vot!

Anònim ha dit...

He traduit el missatge xino eixe que ha posat algún gracioset per a vore si estava insultant a algú o algo i això és el que diu "La familia tiene un montón de cucarachas, roedores, termitas e incluso dolores de cabeza que plagado? Realmente puede hacer uso de la característica del animal a la adición Ou a la impresión de un comienzo como el enfoque Yi 物理 s ', y algunas recetas Xiao a las pulgas de embalaje enviado, cucarachas, termitas y otras plagas, realmente no tienen tiempo para estudiar las peticiones de las termitas interprofesional y las operaciones de desinfección, a sus hogares de las termitas se alimentan de pequeños problemas asertiva fuerte una vez por todas."

Anònim ha dit...

poca faena...