Pàgines

02 d’abril 2009

Nova música i nova enquesta...

Com vam anunciar en les passades publicacions, la pàgina web de la Banda Unió Musical estava buscant una nova música amb la qual ambientar aquest espai internàutic. Per aquest motiu vam demanar a tots els nostres visitants que ens deixaren algun comentari amb la seva proposta. Ara, com ja haureu notat, em canviat de música per ambientar-la de cara a la Setmana Santa, però amb un toc diferent. I és que ens ha arribat a les nostres mans l'obra que amenitza aquesta pàgina web, una marxa de processó una mica diferent, un "Nuestro Padre Jesús" amb un toc jazzístic. Com era d'esperar, no podiem deixar passar aquesta oportunitat sense oferir-vos-la perquè gaudireu junt amb tots nosaltres d'aquest entretinguda obra.

Però lògicament, l'administració de la pàgina web no deixa a banda tots els comentaris enviats i per això hem decidit col·locar una enquesta què durarà fins el 20 d'abril del 2009, on podeu escollir quina serà la pròxima música que ambientarà aquesta pàgina web. Com no, les opcions han estat extretes entre els comentaris més adients. Esperem que hi participeu en l'elecció.

I ara a gaudir d'aquestos dies i, per suposat, recordar a tothom que el pròxim dissabte 04 d'abril tindrà lloc en l'Església Parroquial Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos un fantàstic i esplendorós Concert a càrrec de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos on es donarà una vertadera entrada a la Setmana Santa amb les millors marxes de processó. No dubteu en assistir. Una oportunitat única.

4 comentaris:

Tatharmith ha dit...

Si acabe prompte l'assaig de demà em passe per allí, que tinc ganes de sentir-vos... Encara que veig al vostre calendari que coincidirem a festes de Moros i Cristians de Sant Vicent del Raspeig. Ja estaré al loro a veure com de festers sou jaja. Salut i bon concert!

Anònim ha dit...

quina flipà fe dersio de nuestro padre jesus, vote per tocar eixa i no la k tokem mosatros al dia de la processó...!!!!!!

Anònim ha dit...

"flipà de versió" volia dir....jeje

Anònim ha dit...

Esta nit anem a demostrar a la gent del poble del que és capaç la Banda...i després de sopaeta!!!