Pàgines

09 d’abril 2009

Algunes fotos que s'havien perdut...

Buscant en el nostre particular caixó de les fotos passades hem descobert que encara no havíem pujat a la xarxa ninguna de les fotografies del sopar de Nadal, el qual tingué lloc el passat 20 de desembre del 2008 després del tradicional Concert què la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos sempre celebra per aquestes dates.

Com no volem dir més paraules en va, ja us deixem aquestes fantàstiques fotografies que una músic ens ha passat. Esperem que siguen del vostre gust i penseu que són hores de diversió, per tant, ni les cares ni les accions han de llevar-vos la imatge d'una Banda seria i formal. Un músic ha de ser "fuerte y elegante" en festa i en feina.

Mireu com arranquem la nit...I tres de les nostres músics celebraven l'aniversari en eixos dies... mireu, mireu quin pastís més sensuals els vam regalar...I, clar, elles van ser les primeres en mossegar el "nou any" que tenien ja damunt...Però algun atrevit i atrevida també va participar...Aquesta Banda no té parada...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ay mare! quines fotos!

Miriam ha dit...

la careta de Mariano an al regalet "hasta el fondo" és lo millor... XD

Anònim ha dit...

deu meu, k fotos!!! ja ni m'enrecordava d'exe sopar!!!

Anònim ha dit...

flipada verssió jazz de "nuestro padre jesús" (em sembla que es esta, fa tan de temps que no la toque). D'on traus aquestes coses tan xules, administrador?????

Anònim ha dit...

collo tots ai xupla k xupla marianet kina careta k a posat